Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí řízky s hermelínem a smetanou

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí řízky nakrájíme na menší kousky, osolíme a okořeníme paprikou, pepřem a provensálským kořením. Pekáček vymažeme olejem a na dno vložíme na tenká kolečka nakrájenou cibuli. Na ni naskládáme maso a navrch plátky hermelínu. Vše zalijeme šlehačkou a pečeme na 170°C asi 50 minut, až je maso měkké. Kuřecí řízky s hermelínem a smetanou podáváme s bramborem nebo hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

S.G.Vichy|7. listopadu 2017
az na to ze u receptu neni napsano ze se to vrstvi , tenhle recept uz znam minimalne 15 let ...vrstvi se cibule brambory na platky hermelin a opakuji se tri vrstvy a nakonec se to zalije smetanou kdo nema rad hermelin muze dat nastrouhany eidam ... fakt hrozne spatne napsano a dojebany recept nic vic Odpovědět
Pařížanka|25. ledna 2014
vypadá to dobře Odpovědět
Lada 3|25. ledna 2014
super :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!