Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr s kyselým zelím

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vykuchaného kapra omyjeme,nakrájíme na porce,osolíme,opepříme,prudce opečeme v rozehřátém sádle ze všech stran a odložíme do tepla.V sádle po opékání zpěníme nakrájenou cibuli drobně nakrájenou červenou papriku a nakrájené kyselé zelí,ochutíme kmínem a udusíme dopoloměkka.Potom vložíme opečené porcekapra,podlijeme mírně masovým vývarem a udusíme ho do měkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!