Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolová musaka

Autor receptu: Majk (24 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Předem namočené fazole uvaříme doměkka v osolené vodě a můžeme je případně propasírovat. Tři vejce uvařená natvrdo nakrájíme na kolečka, do vymaštěné zapékací mísy urovnáme vrstvu fazolí, podle potřeby dosolíme, na ni nasekáme kolečka vařených vajec, která posypeme vegetou a strouhaným sýrem, pokapeme olejem, dáme další vrstvu fazolí, postup opakujeme, až skončíme fazolemi. Dvě vejce rozmícháme v mléce a musaku jimi zalijeme, vložíme do předehřáté trouby (remosky) a asi půl hodiny zapékáme při teplotě 230ºC.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Pitrys |15. května 2013
Vypadá to velmi dobře. Určitě vyzkouším. Odpovědět
Jana 9|12. března 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!