Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborový salát po řecku

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
41× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory omyjeme, osušíme a celé je naskládáme na pekáč (nejlépe překrytý alobalem) a pečeme v troubě rozehřáté na 180 ˚C asi 15-20 minut. Upečené brambory ještě teplé oloupeme a trošku je rozmačkáme. Dokud jsou ještě teplé zalijeme je olejem a pořádně promícháme. Pak přidáme ocet, rozmačkaný česnek, sůl, pepř a dobře promícháme. Podáváme jako teplý nebo studený salát k masu nebo k rybě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |10. června 2013
vypadají dobře Odpovědět
Mona22 |10. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Michi |5. června 2013
like Odpovědět
Sofii |21. dubna 2013
To by se mohlo hodit jako příloha ke grilovaným masům, teď to začne být aktuální :-) Odpovědět
pajunc |17. dubna 2013
zajímavé :-) Odpovědět
Jana 9|8. dubna 2015
1+++ Odpovědět
Nika026|14. prosince 2014
zkusim Odpovědět
vratislava.pertlova|11. července 2013
Já teda nevím, brambory nevypadají, že by byly trošku rozmačkané a navíc jsou na obrázku rozpůlené a ze všech stran opečené, přijde mi jako by obrázek patřil k jinému receptu... Odpovědět
petr.helman.5|11. července 2013
Tak to vypadá vážně dobře zkusím,dík.. Odpovědět
hlinik|11. července 2013
brzo vyzkouším,díky... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!