Staňte se našimi fanoušky na:

Brynzové opékance

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Droždí umícháme s trochou cukru, mouky a vlažného mléka. Mouku prosejeme, přidáme sůl, cukr, kvásek a trochu mléka a vypracujeme těsto, které vložíme na pomaštěný plech a vykynuté upečeme v předehřáté troubě. Druhý den šišky uvaříme ve vařící vodě. Jakmile vyplavou napovrch, rychle je naběračkou vyjmeme, posypeme je brynzou a pokropíme máslem. Šišky můžeme také sypat mletým mákem, práškovým cukrem a mastit máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!