Staňte se našimi fanoušky na:

Čtrnáctihodinová kachna

Autor receptu: Veronika M (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáčku a dáme do trouby péc. Troubu zapneme zatím na 90°. Po deseti hodinách zvýšíme teplotu na 175° a pečeme další čtyři hodiny. Poslední půl hodinku kachnu odkryjeme a pod grilem doděláme kůrčičku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Jana 9|20. ledna 2014
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!