Staňte se našimi fanoušky na:

Čaj valašský

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnku nebo kastrolu se nalije "obyčejná kořalka" , dá se do ní cukr, celá skořice a zahřívá se. Nesmí se vařit, proto se jí říká také "zahřívaná". Valašský čaj se podával svátečně a jako pohoštění. Býval specialitou Valašského kraje. Domácí kořalka je nejlepší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!