Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládovoovocné řezy

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pozn.: Přesné ingredience na výrobu polevy jsou zmíněny v samotném textu (nejsou uvedeny ve výchozích ingrediencích, viz. výše). Spodní vrstva: Připravte si obdélníkový plech 26 x 36 cm s nízkými okraji. Ve velkém kastrolu na mírném ohni rozpusťte máslo a cukr. Odstavte a vmíchejte datle, třešně, hrozinky a burizony. Přeneste směs na připravený plech, vytvořte rovnoměrnou vrstvu a pevně ji stlačte. Dejte vychladit do lednice na 2 hodiny, aby směs ztuhla. Poleva: Pozvolna rozpusťte čokoládu (250 g nahrubo nasekané hořké) v nádobě s dvojitým dnem. Nalijte rozpuštěnou čokoládu na spodní vrstvu a nechte cca 20 minut tuhnout. Nakrájejte ostrým nožem na řezy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |25. řijna 2013
krásné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!