Domácí zabíjačky mají své kouzlo - při troše šikovnosti si některé lahůdky můžeme připravit i v paneláku.
3 ks | česnek |
1 lžička | majoránka |
40 g | cibule |
2 ks | žemle |
0.5 lžičky | mletý pepř |
100 g | vepřová játra |
600 g | vepřový bůček |
0.5 lžičky | mleté nové koření |
100 g | vepřová plíčka |
podle potřeby | |
---|---|
sůl | |
180 ml | mléko |
sádlo vepřové | |
příloha | |
zelí | |
brambory vařené |
autor Zdeněk Stix Stejskal
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena