těsto | ||
---|---|---|
sůl | ||
2 ks | vejce | |
strouhanka | ||
500 g | mrkev | |
60 g | krupice | |
mletý pepř | ||
1 lžička | citronová šťáva | |
4 snítky | zelená petrželka | |
2 špetky | muškátový oříšek - strouhaný | |
150-200 g | sýr (blok) | |
trojobal | ||
1 ks | vejce | |
strouhanka | ||
hladká mouka | ||
podle potřeby | ||
olej na smažení |
Bramboráky na pět způsobů: Klasické, plněné uzeným i pečené v troubě
Bramboráky - česká klasika, která se neomrzí. Ale vyzkoušet tyto smažené placky na různé způsoby se rozhodně vyplatí. Naučíme vás bramboráky tradiční, plněné špenátem, doplněné houbami i fitness variantu z trouby.
Recept na křupavé domácí bramboráky krok za krokem
Kdo by neměl rád bramboráky - bramborové placky, které se připravují smažením tenké vrstvy těsta z nastrouhaných syrových brambor, mouky, vajec, soli a koření. Bramboráky podle tohoto receptu vám budou při smažení mizet pod rukama!
Mrkev na sladko: Upečte si rychlé mrkvové muffiny s medem a ořechy
Pokud hledáte recept na opravdu vláčné muffiny, tady jsou. Z mrkve, mletých vlašských oříšků a doslazené medem a třtinovým cukrem.
Autor:Dana
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena