Salát připravujeme z vařených brambor, fazolek, rajčat, polníčku a tuńáka ve vlastní šťávě. Polníček můžeme nahradit čerstvým špenátem.
1 hrst | polníček |
3 ks | brambory |
150 g | baby rajčata |
200 g | tuňák ve vlastní šťávě kousky |
400 g | konzervované fazolové lusky |
zálivka | |
---|---|
3 stroužky | česnek |
4 lžičky | olej |
4 lžičky | ocet |
1 lžíce | strouhaný parmazán |
100 ml | drůbeží vývar |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
mletý tymián | |
na ozdobu | |
jarní cibulka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena