Sdílet:

Typ recept


Typ recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Typ, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Typ. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Typ receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Sýrová omáčka Mornay
Uložit recept!
recepty
recepty

Sýrová omáčka Mornay

Tento typ omáčky je velmi populární ve Francii, kde má také původ. Omáčka výborně chutná například se zapečenou zeleninou...

Bramborový knedlík
Uložit recept!
recepty
recepty

Bramborový knedlík

Dobře uvařené bramborové knedlíky jsou chloubou každé kuchařky. Je to skvělá příloha pro různě připravená masa a napříkl...

Tradiční velikonoční šoldra
Uložit recept!
recepty
recepty

Tradiční velikonoční šoldra

Tato tradiční velikonoční delikatesa - velikonoční šoldra - je oblíbená především ve Slezsku. V podstatě se jedná o kynut...

Základní jednoduchý recept na bramborový salát
Uložit recept!

Základní jednoduchý recept na bramborový salát

Bramborový salát je oblíbené jídlo, které se mnoho lidí obává připravovat kvůli množství surovin a nutnému krájení. Nicméně máme pro vás snadný recept, který zvládne i dos...

Tradiční bramborový salát
Uložit recept!

Tradiční bramborový salát

Tradiční bramborový salát je chutná směs brambor, mrkve, celeru, hrášku, kyselých okurek a cibule. Všechny ingredience jsou spojeny majonézovou zálivkou, která je dochucen...

Bramborové halušky recept
Uložit recept!
recept
recept

Bramborové halušky

Bramborové halušky jsou tradičním a oblíbeným pokrmem ze Slovenska. Tento chutný pokrm lze podávat s různými přílohami, jako je brynza a slanina, nebo s kysaným zelím...

Brambory na loupačku s bylinkovým přelivem s fetou
Uložit recept!
recept
recept

Brambory na loupačku s bylinkovým přelivem s fetou

Brambory na loupačku s bylinkovým přelivem s fetou jsou pokrm, jehož základem jsou kvalitní rané brambory, čerstvé bylinky a výborný tvaroh. Pro tento recept je ideální zv...

Bramborové halušky s brynzou podle herečky Květy Fialové
Uložit recept!
recept
recept

Bramborové halušky s brynzou podle herečky Květy Fialové

Bramborové halušky s brynzou podle Květy Fialové jsou tradičním pokrmem, který má své kořeny na Slovensku. Tento oblíbený recept pochází z kuchařského zápisníku Květy Fialové mamink...

Smažený sýr smažák recept
Uložit recept!
recept
recept

Smažený sýr - smažák

Smažený sýr, známý také jako smažák, patří mezi nejoblíbenější pokrmy v českých hospodách a restauracích. Tento pokrm se připravuje z kvalitního sýra, který je obalený ve...

Bramborové knedlíky podle receptu z Lokálu
Uložit recept!

Bramborové knedlíky podle receptu z Lokálu

Bramborové knedlíky jsou oblíbenou součástí české kuchyně, často podávané se špenátem, kachnou a zelím nebo jen osmažené s vejcem. Mnozí si je rádi vychutnají také se svíčkovou či koprov...

Rybí zavináče
Uložit recept!
recept
recept

Rybí zavináče

Rybí zavináče jsou lahodné jídlo, které si můžete snadno připravit podle našeho receptu. Tento pokrm spojuje chutě ryb s jemným slaným a kyselým nádechem, což ho činí oblíbenou pochoutkou...

Hovězí pečeně recept
Uložit recept!
recept
recept

Hovězí pečeně

Hovězí pečeně je lahodné a šťavnaté jídlo, které se skvěle hodí pro rodinné obědy nebo speciální příležitosti. Tento pokrm se často připravuje s použitím kvalitního hovězíh...

Cibulový chléb
Uložit recept!
recept
recept

Cibulový chléb

Cibulový chléb je vynikající pečivo, které osloví všechny milovníky aromatických chutí. Tento chléb je výjimečný svou lahodnou cibulovou náplní, která dodává každému soustu...

Jednoduché zapékané brambory
Uložit recept!

Jednoduché zapékané brambory

Jednoduché zapékané brambory jsou výborným pokrmem, který se snadno připravuje. Nejprve je třeba brambory důkladně omýt a poté je vařit ve studené vodě asi 30 minut, dokud nejsou m...

Kukuřičný chowder
Uložit recept!

Kukuřičný chowder

Kukuřičný chowder je oblíbená polévka, která je v Americe známá svou hutností a sytostí, a často se podává jako hlavní pokrm. Existuje mnoho variant tohoto jídla, přičemž základní r...

Nejlepší recept na křupavé bramboráky podle Romana Vaňka
Uložit recept!

Nejlepší recept na křupavé bramboráky podle Romana Vaňka

Bramboráky jsou nedílnou součástí české gastronomie, která nabízí jedinečnou chuť a aroma. Tyto tradiční placky, proslulé svou vůní česneku a majoránky, lze nalézt v různých kuchyních po ce...

Hedvábná bramborová kaše – dokonalá příloha nejen k řízku
Uložit recept!
recept
recept

Hedvábná bramborová kaše – dokonalá příloha nejen k řízku

Hedvábná bramborová kaše je neodolatelnou lahůdkou, která skvěle doplní nejen řízek. Kombinace brambor, másla a smetany vytváří dokonalou krémovou texturu a bohatou chuť, která si zís...

Osso buco recept
Uložit recept!
recept
recept

Osso buco

Osso buco je tradiční pokrm z hovězí nebo telecí kližky, která se vyznačuje kostí s otvorem, což dává jídlu jeho název. Tento dušený pokrm je oblíbený v italské kuchyni a obvykl...

Holandská omáčka
Uložit recept!
recept
recept

Holandská omáčka

Holandská omáčka je delikátní směs másla a vaječných žloutků, ochucená pepřem a citronovou šťávou. Přestože nese holandský název, je oblíbená především ve francouzské kuchyni. T...

Vynikající zapékané brambory recept
Uložit recept!
recept
recept

Vynikající zapékané brambory

Vynikající zapékané brambory jsou pokrm, který se skládá z oloupaných brambor nakrájených na tenké plátky. Tyto brambory se ochucují prolisovaným česnekem, solí, pepřem a...

Bramborové knedlíky, které mě dostaly... recept
Uložit recept!
recept
recept

Bramborové knedlíky, které mě dostaly...

Bramborové knedlíky jsou oblíbenou přílohou mnoha českých jídel. Na rozdíl od kynutých nebo karlovarských knedlíků se připravují z brambor, což jim dodává jedinečnou...

Recept na omáčku demi glace z řeznictví Naše maso
Uložit recept!

Recept na omáčku demi glace z řeznictví Naše maso

Demi glace je základní omáčka, která se hodí k hovězímu masu a je oblíbená ve francouzské kuchyni. Jedná se o hustý, koncentrovaný vývar, který má sirupovou konzistenci. Je mož...



×