Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou
Trottole jsou těstoviny, které se podávají s lahodnou omáčkou z hříbků a parmezánu. Příprava začíná zastřením šalotky na másle, na které se poté přidávají očištěné a nakráje...
Pappardelle s hříbkovo-smetanovou omáčkou
Pappardelle s hříbkovo-smetanovou omáčkou je lahodné pokrm, který lze připravit s čerstvými domácími širokými nudlemi, nebo lze použít koupené. Hlavními ingrediencemi jsou...
Těstoviny s avokádo-rukola-parmezánovou omáčkou
Těstoviny s avokádo-rukola-parmezánovou omáčkou představují jednoduché a čerstvé jídlo, které nevyžaduje složité vaření. Tento pokrm zahrnuje vařené těstoviny, které se podávají s omáčkou...
Troubovatá bramboračka
Troubovatá bramboračka je chutná polévka, kterou můžeme připravit už od brzkého rána. Tento pokrm si zároveň najde oblibu u těch, kteří preferují vydatnější večeři. Klíčovým krokem p...
Čočkové těstoviny s parmezánovou omáčkou
Čočkové těstoviny s parmezánovou omáčkou jsou lahodné jídlo, které spojuje chuť těstovin s výživnou čočkou a krémovou omáčkou. Těstoviny se podávají jako základ, na který se přidává jemně o...
Nejrychlejší hřibová omáčka
Pokud jste se vydali do lesa a nasbírali jste jen několik čerstvých hříbků, nezoufejte. I z těchto několika plodnic lze připravit výtečnou houbovou omáčku, která skvě...
Troubelín - Hermelín z trouby
Troubelín je vynikající pokrm, založený na hermelínu, který je díky pečení v troubě skvěle ochucený. Začneme tím, že si připravíme oblíbenou směs koření, kterou rozmícháme v troše oleje....
Troubovatá dršťkovka
Troubovatá dršťkovka je vydatná polévka, která se obvykle připravuje na základě hovězího loje. Tento pokrm se hodí k vaření přibližně tři litry, což stačí na pořádné nasytění. Přípr...
Staročeská bramborová omáčka s hříbky
Tradiční bramborová omáčka s hříbky je bohatým pokrmem, který v sobě spojuje chuť šťavnatých hub a vařených brambor. Tato omáčka, připravená podle staročeckého rodinného receptu, je z...
Canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou
Canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou představují skvělou bezmasou alternativu, která si získává přízeň mnoha milovníků dobrého jídla. Tento recept je jednoduch...
Tropický řez
Tropický řez je lahodný dezert, který se skládá z jemného piškotového korpusu. Ten je připraven tak, že se žloutky s cukrem šlehají do husté pěny, přičemž se postupně přidává...
Husokačka na majoránce a římském kmínu
Husokačka na majoránce a římském kmínu je tradiční pokrm, který vyniká svou chutí a aromatem. Před přípravou je důležité pečlivě očistit husokachnu, odstranit všechny zbytky peří a důkladn...
Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi je vynikající pokrm, který kombinuje jemné těstoviny s bohatou omáčkou a chutnými masovými kuličkami. Na přípravu se použív...
Kuřecí paličky v hříbkovo-bylinkové smetanové omáčce
Kuřecí paličky jsou připravené na pečení, poté ochucené citrónovou šťávou, solí a pepřem. Klíčovými ingrediencemi jsou také šalvěj a čerstvé lístky tymiánu, které přidávají bylinkov...
Tagliatelle s kuřecím masem a houbovou omáčkou
Tagliatelle s kuřecím masem a houbovou omáčkou je chutné a syté jídlo. Kuřecí maso je nakrájeno na kostičky či plátky, ochuceno solí a osmahnuto na pánvi, dokud nezísk...
Tropický smoothie
Tropický smoothie je osvěžující nápoj, který se skládá z různých druhů ovoce a dalších ingrediencí. Všechny suroviny se spojí v mixéru do hladké směsi, kterou poté servír...
Rozmarýnová focaccia s lilkem a červenou cibulí
Rozmarýnová focaccia s lilkem a červenou cibulí je chutný italský chléb, který se vyznačuje výjimečnou aromatickou chutí rozmarýnu. Těsto na focacciu se připravuje z droždí, kte...
Polévka z mladého zelí
Polévka z mladého zelí je lahodný a osvěžující pokrm, který využívá jemnou chuť mladého zelí. Kromě zelí se do ní přidávají také brambory a kopr, které dodávají polévce výbornou chuť. T...
Chutný salát z čínského zelí
Tento osvěžující salát z čínského zelí obsahuje různé druhy zeleniny a nastrouhaný sýr, které jsou spojeny jemně dochucenou tatarskou omáčkou. Salát je ideální podávat dobře vychlazený ja...
Kuřecí játra s Ljutěnicí
Kuřecí játra s Ljutěnicí je lahodné jídlo, které se připravuje z cibule nakrájené na kostičky, slaniny a kuřecích jater. Cibuli a slaninu osmažíme na oleji, poté přidáme játra,...