Telecí medailonky na žampionech
Telecí medailonky na žampionech jsou lahodné pokrmy, které se vyrábějí z jemně nakrájeného telecího masa. Tento recept začíná přípravou masa, které se nakrájí na kolečka, jemn...
Telecí medailonky s tymiánem a hlívou
Telecí medailonky s tymiánem a hlívou jsou lahodným jídlem, které se připravuje z jemného masa nakrájeného na plátky. Tyto plátky se nejprve pečlivě upravují - naříznou...
Recept Cuketová pomazánka na topinky
Před 1 dnem Cuketová pomazánka na topinky je snadná a rychle hotová. V sezóně cuket tento recept rozhodně vyzkoušejte.
Podobné recepty jako Recept Cuketová pomazánka na topinky
Telecí medailonky s kaparovou omáčkou
Telecí medailonky s kaparovou omáčkou jsou lahodným pokrmem, jehož základem jsou jemné plátky telecího masa. Maso je nejprve lehce naklepáno, dochuceno solí a pepřem...
Divoká konina nebo hovězí na žampionech
Toto jídlo představuje chutnou kombinaci divokého masa nebo hovězího s houbami. Maso je nakrájeno na menší kousky, aby se rychleji uvařilo. Cibule je pokrájena na drobné kousky a žampi...
Pštros na žampionech
Pštros na žampionech je lahodné jídlo, které zahrnuje restované žampiony podávané společně s jemně upraveným pštrosem. Žampiony se nejdříve nakrájí a krátce se osmahnou,...
Telecí řízky bez trojobalu
Telecí řízky bez trojobalu jsou lahodným pokrmem, který se připravuje z plátků telecího masa o tloušťce přibližně 1,5 cm. Maso se nejprve osolí a poté se obalí v mouce. Smaží se na slun...
Telecí v kmínovém oleji
Telecí v kmínovém oleji je pokrm připravený z kližky, která je nejprve očištěná a nakrájená na kostky. Pro dochucení se používá olej s přidaným kmínem a pepřem, který s...
Telecí (hovězí) na másle
Telecí nebo hovězí maso přípravené na másle je jednoduché a chutné jídlo. Maso se nejprve zprudka opeče na rozpáleném másle, čímž se vytvoří krásná hnědá kůrka. I když během dalšího pečen...
Telecí na paprice a žampiónech
Telecí na paprice a žampiónech je lahodné jídlo, které se vyznačuje jemným telecím masem, které je nakrájeno na větší kusy a zlatavě opečené. Na pánvi se nejprve orestu...
Plněná telecí hruď
Plněná telecí hruď je lahodné jídlo připravené z telecího masa, které se nejprve upraví tak, že se v něm vytvoří kapsa. Maso se jemně posolí a nechá odstát, zatímco se připravuje...
Králičí medailonky na růžovém pepři
Králičí medailonky na růžovém pepři jsou lahodným pokrmem z kvalitního králičího masa, které je nakrájeno na větší kousky a osmahnuto na jemně zahřátém olivovém oleji. K ni...
Srnčí medailonky na ananasu
Srnčí medailonky na ananasu jsou lahodným pokrmem, který spojuje jemné maso s osvěžující chutí ananasu. Maso je pečlivě nakrájeno na medailonky, které jsou ochuceny všestranný...
Medailonky na citronové trávě
Medailonky na citronové trávě jsou lahodným pokrmem, který se připravuje z masa nakrájeného na menší kousky. Tyto medailonky jsou potírány bylinkovým máslem, což jim dodává vynikající...
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou jsou lahodným pokrmem, který skvěle podtrhne chuť vepřové panenky. Tento recept využívá čerstvé žampiony a jemnou smetanu, kte...
Telecí cordon bleu s chřestem
Telecí cordon bleu s chřestem představuje delikátní pokrm z kvalitního telecího masa, které se vyznačuje jemnou chutí a křehkostí. Tento typ úpravy kotlet je vynikající volbou pro...
Medailonky z plece s tymiánem a jalovcem
Medailonky z plece jsou lahodné pokrmy připravené z vepřové plece bez kosti a kůže, které jsou nakrájeny na menší plátky. Tyto plátky jsou jemně naklepány a na okrajích...
Kuřecí medailonky s omáčkou z celeru a žampionů
Kuřecí medailonky s omáčkou z celeru a žampionů jsou chutné a šťavnaté pokrmy, které spojují jemné kuřecí maso s delikátní omáčkou. Kuřecí prsa se nakrájejí na malé m...
Srdce na žampionech
Srdce na žampionech je chutné jídlo, které se připravuje z očištěných srdcí nakrájených na plátky. K nim se přidává slanina nakrájená na kostičky, která se nejprve na pánvi roztaví. Po...
Telecí na šalvěji
Telecí na šalvěji je chutné pokrmy připravené z jemného telecího masa, které je zbaveno blan a šlach. Maso se nakrájí na menší kousky, osolí se a ochutí bílým pepřem. Následně...
Krůtí maso na žampionech
Krůtí maso na žampionech je chutné a aromatické jídlo, které se peče pomalu při nízké teplotě, aby maso bylo šťavnaté a měkké. Před přípravou se maso omyje a ochutí solí a kořením určeným...
Hovězí plátky na žampionech
Hovězí plátky na žampionech jsou lahodné jídlo připravené z kvalitního hovězího roštěnce. Toto dušené maso se kombinuje s chutnými žampiony a jemnou omáčkou, což společně vytváří skvěl...