Karabáček s celerovým pyré
1. Maso už by mělo být od řezníka opracováno, proto ho pouze omyjeme, osolíme, opepříme, namažeme sádlem a vložíme do vakuového pytle a připravíme metodou sous-vide. Tato metoda je popsána níže a kuchaři pro ni využívají speciálního přístroje. Doma můžeme využít i zipový sáček na svačinu, který lze
Podobné recepty jako Karabáček s celerovým pyré
Jehněčí kýta pomalu pečená recept
Celá kýta upečená při nízké teplotě, která se úplně rozplývá na jazyku. Měla by teoreticky vystačit pro šest osob. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta pomalu pečená
Španělský ptáček
Španělský ptáček je velmi známá kuchařská klasika. Plněné masové plátky v omáčce podáváme většinou s rýží.
Podobné recepty jako Španělský ptáček
Rychlá bábovka
Jaja | 28. 11. 2016 19:00. Málo pracná a přitom dokonalá! Bábovky jsem nikdy nejedla..když mi někdo nabídl,tak mi přišlo,že milovníci bábovek nemají vyvynuté chuťové buňky,protože jíst suché "nic" mi lákavé nepřijde.
Podobné recepty jako Rychlá bábovka
Játrová paštika s marinovanými švestkami
Dobrá paštika namazaná na plátku čerstvého chleba může být výjimečným kulinárním zážitkem. Zvlášť pokud si ji vyrobíte doma, to je pak úplně jiný požitek.
Podobné recepty jako Játrová paštika s marinovanými švestkami