S Klárou v kuchyni: Jarní tarhoňa s brynzou, chřestem a ředkvičkami
Jarní tarhoňa je lehké a chutné jídlo, které v sobě spojuje drobné těstoviny známé ze slovenské a maďarské kuchyně s výraznými jarními ingrediencemi. Tento pokrm kombinuje májovou b...
Tarhoňa
Tarhoňa je malá těstovina, která je velmi oblíbená hlavně v Slovensku a Maďarsku. Často se servíruje jako příloha k masovým pokrmům s omáčkou, může se také použít ja...
Brynzová tarhoňa se slaninou a medvědím česnekem
Brynzová tarhoňa se slaninou a medvědím česnekem je ideální volba pro milovníky brynzových halušek, ale s mnohem rychlejší přípravou. Místo časově náročného vaření haluš...
Tarhoňa s vařeným kuřecím masem a hlívou
Tarhoňa s vařeným kuřecím masem a hlívou je chutné jídlo, které spojuje křehké kuřecí maso s jemnou hlívou. Kuřecí maso se nejprve uvaří v osolené vodě s kořenovou zeleninou, což mu dodá b...
Tarhoňa s pečenou zeleninou a slunečnicovými semínky
Tarhoňa je malé těstoviny, které jsou oblíbené především na Slovensku a v Maďarsku. Tyto těstoviny se dají použít jako příloha k různým omáčkám, jako zavářka do polévek...
Tarhoňa se slaninou, žampiony a sušenými rajčaty
Tarhoňa je skvělá těstovina, která se snadno připravuje a stala se oblíbenou součástí našich kuchyní. Tento pokrm, obohacený o voňavou slaninu, chutné žampiony a aromatická suše...
Zapečená tarhoňa
Zapečená tarhoňa je pokrm připravený z jemné těstoviny, která se nejprve vaří v mírně osolené vodě. Základem jídla je také opražená cibule, která mu dodává chuť. K tomu se přidává kostičk...
Obracený řízek s tarhoňou
Obracený řízek s tarhoňou je chutné jídlo, které se skládá z naklepaných a osolených řízků obalených ve strouhance a vejci, které se poté osmaží na oleji do zlatova. K tomu se připr...
Tarhoňa se zeleninou
Tarhoňa se zeleninou je chutný pokrm, ve kterém se na troše oleje nebo rozpuštěného másla osmaží nakrájená cibule do zlatova. Poté se přidá drobně nasekaný řapíkatý ce...
Tarhoňa zapečená se zeleninou
Tarhoňa je malá těstovina, která se skvěle hodí k různým pokrmům. Můžete ji zkombinovat se zeleninou, jako jsou rajčata a paprika, a ochutit bylinkami, například bazalkou a oregan...
Tarhoňa s uzeným a kapustou
Tarhoňa s uzeným a kapustou je chutné jídlo, které kombinuje kousky uzeného masa a jemně nakrájenou kapustu. V jeho přípravě hrají důležitou roli opečená cibule na másle, která dodáv...
Tarhoňové ''rizoto''
Pokud toužíte po osvěžujícím a rychlém jarním jídle, doporučujeme vyzkoušet lahodné "rizoto" připravené z tarhoni a kuřecího masa. Díky medvědímu česneku získává pokrm výjimečnou chuť a svě...
Tarhoňa se žampiony a špenátem
Tarhoňa se žampiony a špenátem je chutný pokrm, který kombinuje jemnou tarhoňu s houbami a svěžím špenátem. Pokrm je obohacen o jemně orestovaný pórek, který dodává další vrstvu chuti...
Polévka s domácí tarhoňou
Polévka s domácí tarhoňou je vynikající pokrm, který se připravuje s čerstvou tarhoňou. Tarhoňa je vyrobena z těsta, které vznikne smícháním mouky, vajec a trošky vody, a poté se těsto r...
"Voňavá" tarhoňa
Tarhoňa je lahodný pokrm, který se vyznačuje aromatickou chutí a jemnou texturou. Klíčovou ingrediencí je lilek, který se nejprve upraví tak, že se rozřízne na poloviny,...
Pečená tarhoňa s restovanou zeleninou
Pečená tarhoňa s restovanou zeleninou a aromatickým kořením představuje skvělou volbu jak pro samostatné jídlo, tak jako chutnou přílohu k masu nebo rybám....
Tarhoňa v krémové dýňové omáčce s opečenými žampiony
Pokud hledáte chutný pokrm bez masa, vyzkoušejte tarhoňu servírovanou v krémové dýňové omáčce a doplněnou o lahodné opečené žampiony. Tato jídlo spojuje jemnost dýně se z...
Tarhoňa s brynzou, houbami a špekem podle restaurace Savoya
Tento recept pochází z kuchyně restaurace Savoya, která se nachází v hotelu Savoy Špindlerův Mlýn a je pod vedením šéfkuchaře Michala Húska. Nabízí lahodnou tarhoňu, která je oboha...
Hlíva v tarhoni
Hlíva v tarhoni je chutné jídlo, které zahrnuje osmažený bůček v kostičkách, jenž se připravuje na pánvi a poté se přidává do hrnce. Na zbylém tuku se osmaží cibule, což dodává pokrmu skv...
Tarhoňa zapečená s Nivou
Tarhoňa zapečená s Nivou je lahodný pokrm, který začíná opékáním tarhoňky na troše oleje do zlatohněda. Poté se tarhoňa zalije vroucí vodou, osolí a dusí, dokud nezměkne. K pokrmu se přidáv...
Smetanová tarhoňa s krůtou a brokolicí
Smetanová tarhoňa s krůtou a brokolicí je lahodné jídlo, které spojuje jemnou chuť smetany s kousky krůtího masa a zdravou brokolicí. Jídlo začíná osmažením drobně nak...
"Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa
Rizoto z tarhoni a drůbežího masa je chutné jídlo, které se připravuje z jemné tarhoni a kvalitního drůbežího masa. Tarhoňa se nejprve uvaří v osolené vodě do měkka, p...