Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky je klasické pokrm, které se připravuje z kuřecích skeletů a kořenové zeleniny. Kuřecí skelety se nejprve jemně potřou olej...
Silný kuřecí vývar s drůbežími knedlíčky s libečkem
Silný kuřecí vývar s drůbežími knedlíčky a libečkem je ideální pokrm pro chladné podzimní a zimní dny. Tento vývar se vaří dlouhou dobu, což mu propůjčuje bohatou a hlubokou chuť. Jedi...
Kuřecí vývar s krupicovými noky
Kuřecí vývar s krupicovými noky je chutné a výživné jídlo, které se připravuje vařením kuřecích krků s různou zeleninou a kořením. Po hodině vaření se vývar přecedí, do vývaru se poté p...
Kuřecí vývar s knedličky a nočky - trochu jinak
Kuřecí vývar s knedlíčky a nočky je tradiční pokrm, který jsme tentokrát obohatili o zajímavé ingredience. Vývar se připravuje z kuřecího skeletu vařeného společně se zeleninou,...
Kuřecí krupicový vývar s vejcem
Kuřecí krupicový vývar s vejcem je chutné a výživné jídlo, které se připravuje z kuřecích hřbetů a čerstvé zeleniny. Nejprve se vaří kuřecí hřbety spolu s mrkví a celerem, případně s koření...
Houbovo-krupicové knedlíčky do vývarů
Houbovo-krupicové knedlíčky jsou lahodnou přílohou do vývarů, která se připravuje z jemně nakrájených a promíchaných hub, jimiž se obohatí těsto s přidáním vajíčka. Do směsi se při...
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou je lahodné jídlo, ideální k nedělnímu obědu nebo jako útěcha při nemoci, kdy dokáže rychle dodat sílu. Tento vývar se podává s čerstvou nase...
Švestkové knedlíky z krupicového těsta
Švestkové knedlíky z krupicového těsta jsou chutné a vláčné jídlo, jehož základem je kaše z mléka a krupičky. Tato kaše se smíchá s vajíčkem a moukou, čímž vznikne jemné těsto. Do těsta se...
Kuřecí vývar s domácími nudlemi
Kuřecí vývar s domácími nudlemi je lahodný pokrm, který se připravuje z kuřecích hřbetů vařených v dostatečném množství vody. Po uvaření se vývar přecedí, čímž se získá čistý zá...
Vývar s krupicovými noky s medvědím česnekem
Tento lahodný vývar s krupicovými noky obohacuje tradiční hovězí nebo kuřecí vývar o skvělou chuť. Noky jsou vyrobeny z mléka, másla, vajec a krupice, což jim dodává jemnou ko...
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi jako z Babiččiny zahrady
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi patří mezi nejoblíbenější polévky a lidé ho často připravují na svatby a rodinné oslavy, nebo prostě jen tak, protože je vynika...
Tažený jablečný závin
Tažený jablečný závin je tradiční sladké pečivo, které se skládá z tenkého těsta a náplně z jablek. K přípravě těsta se používají základní složky jako vejce, teplá voda, olej a citro...
Drůbeží vývar s knedlíčky
Připravte si lahodný drůbeží vývar s chutnými knedlíčky podle našeho receptu. Toto jídlo vás zahřeje a potěší svou aromatickou chutí....
Kuřecí domácí vývar
Kuřecí domácí vývar je chutný a výživný pokrm, který se připravuje z kvalitních surovin. Základními ingrediencemi jsou čerstvá zelenina, jako celer, mrkev a petržel, kter...
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky je klasikou české kuchyně a bezpochyby jednou z nejoblíbenějších polévek. Tento vývar je oblíbený nejen na sváteční obědy, ale často se...
Kuřecí polévka s knedlíčky
Kuřecí polévka s knedlíčky je lahodný pokrm, který se připravuje z kuřecích stehen vařených s kousky zeleniny, jako jsou mrkev, cibule a celer. Do vývaru se přidává bujón, který dodáv...
Polévka s krupicovými knedlíčky.
Polévka s krupicovými knedlíčky je lahodný pokrm, který se připravuje z kuřecího masa vařeného ve vodě se solí, dokud není maso měkké. Během vaření se do vývaru přidává nakrájená zeleni...
Tavená pomazánka
Tavená pomazánka je lahodná pomazánka, jejíž základem je sýr smíchaný s máslem. Do této směsi se přidává umletý salám, drobně nakrájené vařené vejce a cibule. Tato kombinace chutí s...
Uzený vývar s krupicovo-česnekovými noky
Uzený vývar v tradičním podání je skvělou volbou pro milovníky chutných polévek. Tato varianta se navíc obohacuje o krupicové nočky, do kterých jsou přidány čerstvé by...
Tažený štrúdl
Pokud máte na zahradě přebytek jablek a začínají se jim ztenčovat slupky, můžete je využít k výrobě lahodného taženého štrúdlu. Tento dezert se skládá z tenkého, jemného těsta plně...
Tažený jablečný závin ze zakysané smetany
Tažený jablečný závin ze zakysané smetany je tradiční pochoutka, která potěší milovníky sladkého pečení. Tento dezert je plněn jablečnou směsí ochucenou skořicí, rozinkami...
S Klárou v kuchyni: Kuře na paprice
Pokud jste si kuře na paprice oblíbili už v dětství, jistě víte, jak je tohle jídlo výjimečné a trvalé. A pokud vás snad zklamaly jeho školní verze, dejte mu ještě jednu šanci – spr...