Smažená treska
...treska v pikantním těstíčku bude chutnat s hranolky a s čerstvým salátem, ale třeba i s ... jinou oblíbenou omáčku. Pokud máte raději jinou rybu, například kapra, klidně ho použijte...
Smažené filé s hranolky a hrachovou kaší
...osolíme a opepříme a tyčovým mixérem rozmixujeme na kaši. Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky ... důkladně je propláchneme ve studené vodě a nakonec osušíme. V čisté vodě, kterou přivedeme k...
Pangasius v těstíčku
Pangasius v těstíčku je lahodné jídlo, které se připravuje z filetů této ryby, které jsou předem pokapané šťávou z limety a dochucené solí a pepřem. K nim se následně...
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku jsou lahodným pokrmem, který se připravuje z rybího filé nakrájeného na malé kostky. Tyto kousky jsou jemně ochuceny solí, pe...
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce
Připravte si lahodnou rybu obalenou v těstíčku na bázi piva podle receptu Viléma Vrabce. Toto jídlo zaručuje skvělou chuť a ideální křupavou texturu, která potěší každého mil...
Ryba v kořeněném těstíčku
Ryba v kořeněném těstíčku je chutné jídlo, jehož základem je marinované vejce smíchané s trochou mléka. Do této směsi se přidává koření na ryby a worčestrová omáčka, čímž se vyt...
Ryba v těstíčku
Toto jídlo je zdravou a lahodnou volbou, které je také snadné na přípravu. "Ryba v těstíčku" se vyznačuje křupavou texturou a bohatou chutí, ideální jako hlavní chod. Je skvělým způ...
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Připravte si lahodné cuketové plátky obalené v křupavém pivním těstíčku podle našeho receptu. Tento pokrm spojuje jemnost cukety s chutí a texturou těstíčka, které se díky...
Ryba v křupavém cestíčku
Ryba v křupavém cestíčku je lahodné jídlo, kde ryba obalená v těstíčku z hladké mouky a piva získává po usmažení zlatavou a křupavou chuť. Těsto se připravuje smícháním prosát...
Rybí nugetky v pivním těstíčku
Rybí nugetky v pivním těstíčku jsou lahodným pokrmem, který se připravuje z kousků rybího filé. Tyto kousky se nejprve zabalí do jemného těstíčka vyrobeného z mouky, piva a vajíčka. Když...
Treska v sýrovém těstíčku
Treska v sýrovém těstíčku je chutné jídlo, které se skvěle hodí na pečení. Rybu nejprve opláchneme a ochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem, což jí dodá svěžest a výraznou chuť. Před...
Tilapie v těstíčku
Tilapie v těstíčku je chutný pokrm, který začíná pečlivým osušováním a solení ryby. Poté se připraví směs z prošlehaného vejce, utřeného česneku se solí, sektu a olivového oleje. Do této...
Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku
Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku je chutné a zajímavé jídlo, které se připravuje z dobře osolených a opepřených plátků ryby. Těsto na obalování se vytváří smícháním...
Nejkřupavější řízky
Nejkřupavější řízky jsou lahodnou pochoutkou z kuřecích prsou, která se před přípravou pečlivě osolí a opepří. Kuřecí maso se marinují v jogurtu, do kterého se přidá sůl, pepř a pr...
Ryby smažené s chutí orientu
Ryby smažené s orientálními chutěmi představují lahodné jídlo, které spojuje křupavou texturu s výraznými kořeněnými tóny. Tento pokrm se připravuje z čerstvé ryby, kte...
Pikantní rybí kousky se zapečenou zeleninou
Pikantní rybí kousky se zapečenou zeleninou jsou lahodným pokrmem, který spojuje křehkou rybu s chutným zapečeným zeleninovým mixem. Ryba je nakrájena na menší kousky a obalena v těstíčku,...
Lososovitý pstruh smažený v česnekovém obalu
Lososovitý pstruh je připravený jako filety, které jsou obalené v křupavém těstíčku ze strouhanky, obohaceném česnekem a petrželkou. Tento pokrm se podává teplý jako hlavní chod...
Pangas obalovaný v těstíčku
Pangas obalovaný v těstíčku je chutné a jednoduché jídlo, které si můžete připravit doma. Pokud použijete mraženého pangasia, je nejlepší ho nechat rozmrznout pomalu v lednic...
Fish & chips
Fish and chips je populární britské jídlo, které má své kořeny v 19. století a dodnes si nachází místo na talířích mnoha lidí. Skládá se z ryby obalené v těstíčku, která se smaží...
Fish and chips
Fish and chips je tradiční britské jídlo, které se skládá z křehké ryby obalené v lehkém, nadýchaném těstíčku, jež se smaží do zlatova. Tento pokrm se obvykle podává s...
Filé v rozmarýnovém těstíčku
Filé v rozmarýnovém těstíčku je lahodný pokrm, který se připravuje z osolených vajec, mouky, oleje a koření, obohacený o sekané bylinky. Kuřecí či rybí filé se nejprve namáčí d...
Smažený hejk v pikantním těstíčku
Smažený hejk v pikantním těstíčku je lahodné pokrm, který vyniká svou křupavou texturou a výraznou chutí. Před přípravou se filé hejka důkladně vyčistí, přičemž se odstraní...
Sendvič s rybou v těstíčku
Připravte si chutný sendvič s rybou v křupavém těstíčku podle našeho receptu....
Kapří kousky ve vinném těstíčku
Kapří kousky ve vinném těstíčku jsou chutným pokrmem připraveným z filetů kapra nakrájených na menší kousky. Tyto kousky se nejprve důkladně osuší a poté osolí a opepří. Před samotnou p...
Pangasius z přístavní krčmy
Pangasius z přístavní krčmy je chutné jídlo, které se skládá z filetů pangasiuse, které jsou nejprve osoleny a pokapané citronovou šťávou. Na jedné straně ryby je potřena plnotučnou hoř...
Pikantní rybí filety
Pikantní rybí filety jsou lahodné kousky pangase obalené v křehkém a pikantním těstíčku, které se smaží do zlatova. Tato kombinace dodává rybě výjimečnou chuť a křupavou texturu...
Pangas v bramboráku
Pangas v bramboráku je chutné jídlo, které spojuje jemnou rybu s křupavým bramborovým těstíčkem. Nejdříve se ryba omyje, osuší a ochutí solí a kořením na ryby, poté se o...
Smažený halibut v brokolicovém těstíčku s česnekovou kaší
Smažený halibut obalený v brokolicovém těstíčku je lahodné jídlo, které kombinuje jemnou chuť ryby s křupavou zeleninovou krustou. K přípravě se nejprve připraví brokolice, která se povař...
Rybí filé v kefíru
Rybí filé je marinováno v kefíru po dobu dvou hodin, což mu dodá jemnou chuť a zjemní strukturu masa. Zbytek kefíru se použije na přípravu těstíčka, do kterého se přidá vejce, bílé...
Smažené rybí závitky
Smažené rybí závitky jsou křupavé pochoutky plněné směsí z tresky. Tento pokrm se servíruje jako hlavní jídlo, ideálně s bramborovou kaší a čerstvým zeleninovým salátem....