Losos marinovaný v bylinkách
Losos marinovaný v bylinkách je pokrm, který se připravuje z celého kousku ryby, jež se ponechává se kůží. Ryba se naloží do lahodné marinády, která je vytvořena z jemně nase...
Sumeček africký s rajčatovou omáčkou
Sumeček africký s rajčatovou omáčkou je chutný pokrm, který se připravuje z jemně opražené cibule na oleji, k níž se přidává nasekaný česnek. Po krátkém orestování se do směsi přidá...
Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré
Rybička hoki je připravena v marinádě, která jí dodává výjimečnou chuť. Před vařením ji nejprve důkladně omyjeme a osušíme, poté ji osolíme a posypeme sušeným koprem, který lépe vynikne b...
Jednoduché čevabčiči
Čevabčiči jsou oblíbeným pokrmem v naší domácnosti, který si získal srdce všech. Připravují se z kvalitního mletého masa, vajec a dobře vybraného koření. Tyto jednodu...
Pražma na bylinkách
Pražma na bylinkách je lahodné jídlo, které se připravuje z čerstvé pražmy. Ryba je nejprve očištěná a dobře osušená, poté se osolí z vnější i vnitřní strany. Do vnitřku ryby se přidávají...
Plněný krůtí krk - kosher
Plněný krůtí krk je pokrm, který se připravuje s důkladně omytou kůží krku. Jedna část kůže se uzavře pomocí špejle, aby se vytvořil prostor pro náplň. Plnku lze při...