Vepřové na česneku recept
Hotové měkké maso vyjmeme z pekáče a výpek řádně seškrábneme ze stěn pekáčku, vše připečené vařečkou setřeme do šťávy, necháme vysmahnout, trochu zaprášíme moukou a podlijeme vývarem nebo vodou. Promícháme a provaříme. Nakonec přecedíme a vložíme do šťávy kousek másla.
Podobné recepty jako Vepřové na česneku
Vepřovka z pečeného masa recept
Zavařovací sklenice naplníme teplým pečeným masem asi do ¾ výšky sklenic, vypečenou šťávu do sklenic rozdělíme. Okraje sklenic pečlivě otřeme papírovou utěrkou, zavíčkujeme a zavařujeme v hrnci zalité vodou do výše obsahu ve sklenicích při 100 º C od začátku varu 1 hodinu. Sklenice vyndáme a necháme
Podobné recepty jako Vepřovka z pečeného masa
Šťáva(omáčka)k masu recept
Rychlé jednoduché řešení, když vám zbyde maso a potřebujete k němu šťávu (omáčku). Šťáva (omáčka) k masu bude hotová rychle a vy zbylé maso…
Podobné recepty jako Šťáva(omáčka)k masu
Vepřová pečeně na štávě
Postup přípravy. Připravíme pánev, ve které rozehřejeme sádlo. Cibuli a česnek nakrájíme na drobné kousíčky. Dáme do pánve a necháme osmažit do zlatova. Vezmeme vepřovou pečeni, kterou očistíme a okořeníme masovým kořením. Okořeněnou pečeni dáme na cibulku s česnekem a opečeme z obou stran.
Podobné recepty jako Vepřová pečeně na štávě
Vepřové po štýrsku recept
Z napůl uvařeného masa vyjmeme divoké koření. Přidáme pokrájenou zeleninu, zalijeme zbytkem vývaru, promícháme a dusíme dalších cca 15 minut, dokud není zelenina, zejména brambory, skoro hotové. Ochutíme šťávou z citronu a zahustíme jíškou nebo moukou. Mouku, ale i jíšku, provaříme dalších cca 5 min
Podobné recepty jako Vepřové po štýrsku
Omáčka k pečenému masu
Postup přípravy receptu. 1. K výpeku z vepřového, hovězího nebo jehněčího pečeného masa na pánvi přidáme postupně ingredience uvedené nahoře, smícháme a minutu necháme bublat.
Podobné recepty jako Omáčka k pečenému masu
Vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky – recept ...
Výpečky: Maso osušte papírovými utěrkami a nakrájejte ho na kostky velikosti 3–4 cm. Cibuli oloupejte a nakrájejte nahrubo, česnek na plátky. Pekáč vymažte sádlem, vložte nakrájené maso, cibuli a česnek a promíchejte se solí, pepřem a kmínem. Podlijte 100 ml vody nebo piva. Troubu předehřejte na 180
Podobné recepty jako Vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky – ...
Minutková šťáva
Postup přípravy receptu. 1. Kosti rozsekáme dáme je na rozehřáté sádlo, přidáme sůl, pepř, dáme do trouby péct. Když jsou kosti částečně vypečené, tak k nim přidáme cibuli a mrkev nakrájenou na kolečka. Osmahneme co nejvíce do tmava, ale tak, abychom nespálili cibuli.
Podobné recepty jako Minutková šťáva
Vepřový steak s volským okem a pečeným bramborem recept ...
V mističce smícháme olivový olej s citronovou šťávou, rozmarýnem a kořením. Maso mírně naklepeme a naložíme do směsi. Mezitím oloupeme brambory, nakrájíme na menší kousky a dáme na plech. Přidáme na plátky nakrájený česnek, trochu rozmarýnu, grilovacího koření a osolíme.
Podobné recepty jako Vepřový steak s volským okem a pečeným bramborem ...
Vepřovo-uzená pečeně recept
1/2 kg vepřového masa. 1/2 kg uzeného masa. plátek sádla. 1 cibule. 6-8 stroužků česneku. 3 lžíce kmínu. 1/3 pytlíku šťáva k vepřové pečeni (Knorr,FIX-viz.foto) asi 300 ml vody. sůl.
Podobné recepty jako Vepřovo-uzená pečeně
Vepřové na paprice: Klasika, na které si pochutná celá ...
Měkké maso vyjměte z omáčky a nechte zatím stranou. Vyjměte i koření a vyhoďte ho. Do omáčky přilijte smetanu, přiveďte k varu a na mírném ohni minutu vařte. Poté omáčku rozmixujte dohladka tyčovým mixérem. Poté ji přeceďte přes jemné síto do čistého kastrolu, přidejte maso a vše krátce prohřejte. P
Podobné recepty jako Vepřové na paprice: Klasika, na které si pochutná celá ...
Pikantní přírodní šťáva k masu recept
Postup přípravy. Cibuli nakrájíme na velice drobno, žampiony sloupneme a i s nožkama nakrájíme na tenčí plátky. V hrnci rozpustíme olej s máslem a cibuli na něm 1 minutu orestujeme, přidáme plátky žampionů, promícháme a necháme 4 minuty restovat.
Podobné recepty jako Pikantní přírodní šťáva k masu
Vepřové karé ve vlastní šťávě recept
Maso nenaklepáváme. Plátky z obou stran osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Následně zlehka obalíme v hladké mouce. Na pánvičku dáme trochu oleje, který rozehřejeme a zprudka v něm opečeme plátky masa z obou stran. Jakmile jsou opečené, tak je všechny přendáme do pekáče.
Podobné recepty jako Vepřové karé ve vlastní šťávě
Vepřová pečeně opravdu skvělá recept
Maso vyndáme z pekáče a do vypečeného tuku dáme opéct kosti (pokud je v pekáčku málo tuku, přidáme kousek sádla). Pak k tomu přidáme zpět maso a malinko podlijeme vodou. Necháme péct 30 minut a občas polijeme maso výpekem.
Podobné recepty jako Vepřová pečeně opravdu skvělá
Vepřové ve vlastní šťávě recept
Nacpeme do tří čtvrtin do zavařovacích sklenic, navrh položíme kůži, mírně posypeme drceným kmínem a do každé sklenice dáme 2 PL vody a zavařujeme při 100 stupních 2 hodiny. Kůži tam dáváme z toho důvodu, aby se vytvořil rosol. Poznámka autora receptu
Podobné recepty jako Vepřové ve vlastní šťávě
Vepřové výpečky se zelím
Maso nakrájíme na velké kostky a vložíme do pekáče. Osolíme, okmínujeme, přidáme na plátky nakrájený česnek a nadrobno nakrájenou cibuli. Pak vše promícháme. Zalijeme vodou minimálně do 3/4. Nezakryté vložíme do trouby na 150°C na 1,5 hodiny. Po dopečení zalijeme horkou vodou, aby se naředila šťáva.
Podobné recepty jako Vepřové výpečky se zelím
Vepřové steakové plátky v troubě recept
Okořeněné maso vložíme do pekáčku a posypeme nakrájenou cibulí a česnek. Na každý plátek masa položíme plátek slaniny a pak plátek sýru. Podlijeme vodou, přikryjeme a dáme péct do vyhřáté trouby. Po 45 minutách pečení posypeme strouhaným sýrem. Podlijeme vodou, vznikne krásně hnědá šťáva, do které v
Podobné recepty jako Vepřové steakové plátky v troubě
Vepřové na smetaně recept
Maso vyjmeme, taktéž i koření, vývar scedíme, zeleninu rozmixujeme, postupně přiléváme vývar a nakonec před koncem tepelné úpravy vmícháme smetanu a zjemníme kouskem másla. Dochutíme citronovou šťávou. Podáváme s knedlíkem. TIP Typy knedlíků, jak je rozlišíme a základní příprava Poznámka autorky rec
Podobné recepty jako Vepřové na smetaně
Omáčky S (sardelová, sladká cibulová, sladká k vepřovému ...
Rozvaříme jí vodou a přidáme k měkké podušené slezince. Šťávu procedíme, slezinku a zeleninu umeleme, nebo umixujeme najemno a vložíme zpět do omáčky. Okořeníme a zjemníme smetanou, nakonec přidáme petrželku. Staročeská šťovíková omáčka: Šťovík přebereme, opereme, spaříme a jemně posekáme.
Podobné recepty jako Omáčky S (sardelová, sladká cibulová, sladká k vepřovému ...
Štrůdl trochu jinak recept
Postup přípravy. Mouku smícháme s cukrem a práškem do pečiva, přidáme žloutky, Heru (já ji ztuhlou strouhám nahrubo) a trošku vody, aby nám vzniklo vláčné těsto. Necháme chvíli odpočinout a mezitím si oloupeme jablka.
Podobné recepty jako Štrůdl trochu jinak