Srnčí ragú na špeku
Toto chutné srnčí ragú připravené na špeku je ideálním pokrmem pro nedělní rodinné obědy. Maso, které má možnost odležení, získá na výraznosti a plně se rozvinou jeho c...
Srnčí ragú z plece
Srnčí ragú z plece je chutné pokrmenu z jemně nakrájeného srnčího masa a slaniny, které se před přípravou marinují s různými kořeními. Maso je nakrájeno na rovnoměrn...
Srnčí směs (ragú) na zelenině
Srnčí směs, známá také jako ragú, je chutné jídlo připravené ze srnčího masa. Maso se nejdříve důkladně očistí a omyje, poté se nakrájí na stejnoměrné kousky. Kousky se m...
Srnčí ragú
Ragú ze srnčího masa chutná skvěle s bramborovou kaší, bramborami či s knedlíky. Maso za pomoci ostrého nože odblaníme, uložíme ho do mísy, posypeme drceným nebo celým jalovcem, plátky cibule a necháme v lednici alespoň přes noc uležet. Na másle osmahneme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli.
Podobné recepty jako Srnčí ragú
Srnčí ragú od Sofie
Srnčí ragú od Sofie se připravuje z 750 gramů srnčího masa, které je třeba nakrájet na kostičky. K němu se přidává mrkev, celer a cibule, také nakrájené na drobné kousky. Přidává se směs k...
Srnčí ragú na houbách s celozrnným knedlíkem
Srnčí ragú je vysoce ceněné pokrmy, které vyniká svou jemnou, aromatickou chutí a křehkostí. Toto maso, podlévané pomalu dušením, se skvěle propeče a spojí se s chutěmi přidaných surovin,...
Srnčí ragú
Srnčí ragú je lahodné jídlo, které se připravuje opražením cibule na oleji spolu s kostkami srnčího masa. Maso se osolí a dochutí kořením, pak se podlijí horkou vodou a dusí se přibližně...
Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou
Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou je lahodné jídlo, které se připravuje z kostek srnčího masa marinovaných v aromatické směsi oleje, mleté papriky, prolisovaného česneku...
Srnčí ragú s opečeným bramborem
Srnčí ragú s opečeným bramborem je aromatické jídlo, které začíná na pánvi, kde se restuje cibule se slaninou, čímž vznikne lahodný základ. K této směsi se přidává utřený česnek a...
Rychlé ragú z divočáka v multifunkčním hrnci
Rychlé ragú z divočáka je lahodné jídlo, které osloví jak milovníky zvěřiny, tak i ty, kteří ji teprve objevují. Tento pokrm nevyžaduje dlouhé marinování či složité přípravy, což j...
Srnčí maso po zámecku
Srnčí maso po zámecku je pokrm připravený z mladého zvěřinového masa, které se vyznačuje nízkým obsahem tuku. Díky své kvalitě a šťavnatosti není potřeba maso před zpr...
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou je lahodné jídlo, které se vyznačuje jemným masem srnce, jež je připraveno s pečlivě vybranými ingrediencemi. Maso se důkladně čistí a odměňuje se chu...
Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Toto jídlo představuje lahodné hovězí maso, které se krásně rozpadá a je pomalu dušené s přidáním pečeného česneku a iberijského špeku. Vynikající chuť a aroma dělají z tohoto pokrmu ide...












