Jelení steak
Pokud máte rádi zvěřinu, tento jelení steak je pro vás ideální volbou. Nabízí lahodné, šťavnaté a křehké maso, které je doplněno výbornou smetanovou omáčkou s příjemno...
Grilované srnčí řízky
Grilované srnčí řízky jsou lahodným pokrmem, který vyniká svou jemností a chutí. Srdcem tohoto jídla jsou křehké plátky srnčího masa, které se marinují v aromatických bylinkách a koř...
Srnčí kýta na červeném víně
Srnčí kýta připravená na červeném víně je skvělou specialitou pro všechny, kdo si pochutnávají na zvěřině. Tato chutná úprava dodává masu jedinečnou a aromatickou chuť, která...
Kapr na grilu s křenem
Kapr na grilu s křenem je lahodné jídlo, které kombinuje jemné maso kapra s pikantní chutí křenu. Rybí filet je pečený na grilu, což mu dodává skvělou chuť a jemnou křupavost...
Grilovaná uzenina s tvarůžkem a chilli
Grilovaná uzenina podávaná s tvarůžkem a pikantním chilli je skvělým pokrmem, který spojuje výraznou chuť uzeného masa s jemností tvarůžku a štiplavostí chilli. Tento pokrm je ide...
Kuřecí čtvrtky se slaninou
Kuřecí čtvrtky se slaninou jsou lahodné a šťavnaté pokrmy, které kombinují jemné maso kuřete s chutí slaniny. Při přípravě se kuřecí čtvrtky obvykle marinují nebo koření, aby se zvýr...
Srnčí kotleta ve slanině
Srnčí kotleta ve slanině je lahodné jídlo, které se připravuje z kvalitního masa srnce. Nejdříve je třeba maso důkladně odblanit, omýt a osušit. Poté se potřete olejem...
Pečená srnčí kýta
Pečená srnčí kýta je delikátní pokrm, který se vyznačuje jemným masem s bohatou chutí. Příprava začíná důkladným marinováním masa, které mu dodá aroma a šťavnatost. Kýta se poté pomal...
Srnčí steaky se švestkovou omáčkou
Srnčí steaky podávané se švestkovou omáčkou a nakládanou zeleninou představují delikátní a chutný pokrm, který osloví všechny milovníky zvěřiny....
Smažené srnčí řízky
Smažené srnčí řízky jsou lahodné pokrmy připravované z jemného masa srnce. Maso se nejprve nakrájí na tenké plátky, které se poté obalené v trojobalu smaží do zlatova. T...
Pravej domácí burgr se slaninou
Pravý domácí burger se slaninou je lahodné jídlo, které kombinuje šťavnaté hovězí maso a křupavou slaninu. Tento burger se vaří ze čerstvých surovin a je přímo z grilu nebo...
Grilované kuřecí prso plněné tvarůžkem se zeleninou a vejcem
Grilované kuřecí prso naplněné tvarůžkem, zeleninou a vejcem je lahodné jídlo, které spojuje šťavnatost kuřecího masa s výraznou chutí tvarůžku. Kuřecí prso je pečlivě připraveno a byl...
Špíz s klobásou
Špíz s klobásou je chutné jídlo, které kombinuje kousky masité klobásy a různou zeleninu, jako jsou paprika, cuketa nebo cibule. Ingredience se nakrájí na souměrné kousky a následně se st...
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně je delikátní pokrm s jemným masem, které má nízký obsah tuku. Srna, jako jedno z menších druhů zvěřiny, přináší do jídla specifickou chuť a...
Přírodní srnčí řízky
Přírodní srnčí řízky jsou lahodným pokrmem, který vyniká svou jemnou chutí a zdravým složením. Tento recept zahrnuje kvalitní maso ze srnce, které je obvykle marinováno a poté jemně...
Kuřecí řízky v alobalu
Kuřecí řízky v alobalu jsou lahodné pokrmy, které se vyznačují šťavnatým kuřecím masem, které je pečené v alobalu. Tento způsob přípravy zajišťuje, že maso zůstane měkké a plné chuti...
Grilovaná rajčata plněná sýrem
Grilovaná rajčata plněná sýrem jsou lahodným pokrmem, který spojuje šťavnatost rajčat a krémovost sýra. Tato jídlo se připravuje tak, že se zralá rajčata sem sejmou vršky a...
Srnčí biftečky
Srnčí biftečky jsou lahodná jídla připravená z odblaněného srnčího hřbetu, který je nakrájen na kousky o velikosti přibližně 7 cm. Každý kousek je poté ochucen solí a pep...
Vepřové maso zapečené s brambory ala Živánská
Toto jídlo je skvělou volbou pro hlavní chod, skvěle kombinující vepřové maso s bramborami, které se pečou společně v jednom pekáčku. Výsledkem je chutné a výživné jídlo, které po...
Klokaní kýta s ananasem
Klokaní kýta s ananasem je lahodné jídlo, které kombinuje šťavnaté maso s osvěžující sladkostí ananasu. Při přípravě se používá směs sojové omáčky, worcesterské omáčky, olivov...
Pečené jehněčí koleno na červeném víně
Pečené jehněčí koleno na červeném víně je chutné a aromatické jídlo, které se připravuje z kvalitního jehněčího masa. Koleno se pomalu peče, což mu dodává jemnost a šťavnato...
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou je chutné jídlo, které představuje kousky marinovaného masa spojené se zeleninou a houbami. Maso je nakrájeno na vhodné kousky, zatímco...
Plátky z jelení kýty s plněnou bramborou jihotyrolským špekem
Tento sváteční pokrm zahrnuje lahodné plátky jelení kýty servírované s uvařenou bramborou, do které je zabalený plátek jihotyrolského špeku....