Srnčí maso po zámecku recept
1 kg srnčí kýty (nebo hovězí roštěnky) 1 lžička koření na divočinu (nebo roztlučený jalovec) 2 lžíce rozpuštěného másla. 100 g slaniny. 1 cibulka. 1 sklenka červeného vína. 1 citron. olej. sůl.
Podobné recepty jako Srnčí maso po zámecku
Srnčí krk recept
Srnčí krk odblaníme a očistíme. Cibuli a slaninu nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. Do větší pánve si dáme rozehřát polévkovou lžíci vepřového sádla a vložíme nakrájenou cibuli, slaninu a opečeme vše do zlatova. Jakmile je vše dokonale „zlaté“. Srnčí krk obalíme v koření a celý vložíme do .
Podobné recepty jako Srnčí krk
Čínské zelí se zázvorem
Způsob přípravy. Čínské zelí se zázvorem je velmi zdravý salát plný vitamínů. Podáváme ho jako přílohu k různým masům. Když ho smícháme se smaženými čínskými nudlemi a pažitkou, máme celé jídlo k obědu nebo k večeři. Čínské zelí nakrájíme na kousky . Rozinky překrájíme na poloviny. Připravíme ...
Podobné recepty jako Čínské zelí se zázvorem
Pečený netopýr samotáře Rermora recept
Tématické fráze: netopýr recept polevka z netopyra netopýři maso netopýr maso netopýr recepty uzený netopýr recept na netopýra kuchání králíka sušený netopýr polevka z netopira jídlo z netopýra srnci cemr příprava netopýra recept cemr z divocaka netopýr kuchyně srnčí cemr recept netopyr na vine jak
Podobné recepty jako Pečený netopýr samotáře Rermora