Bramboráky
Slovenská; Francouzská ; Italská; Čínská ... No je to sice klasika, ale pro doplnění není špatné ohřát si uzené a červené zelí (bílé sice taky neni špatné ale na náplň sehodí více červené). Udělat takzvanou kapsu z bramboráku a zelí i uzené do ní vložit. Další možnost je udělat kuřecí směs s pikantn
Podobné recepty jako Bramboráky
Tvarohová mramorová bábovka s posypkou recept
Můžete se s ním tak setkat i na Slovensku, Polsku, v části Německa či v Rakousku. První zmínky o bábovce lze dohledat již v 15. století. Název „bábovka“ může mít několik významů. Odvozuje se od původní formy, která měla podobu staré ženy, nebo má na název vliv, že ji pekly především babičky, či to,
Podobné recepty jako Tvarohová mramorová bábovka s posypkou
Bigos
Slovenská; Francouzská ; Italská; Čínská ... pořádná polská suchá. většinou s kysaným zelím ale správně se dává i bílé čerstvé a to 1:1...dusit to 3x7 hodin, to si nedovedu představit, to by se rozpadlo nejen zelí ale i maso..jí se s chlebem. švestky ani rozinky jsme v něm nikdy neměli, ale podle mn
Podobné recepty jako Bigos