Sdílet:

Slívy marmeláda recept


Slívy marmeláda recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Slívy marmeláda, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Slívy marmeláda. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Slívy marmeláda receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Švestkový pohár recept

Postup přípravy receptu. Nejprve očistíme a vypeckujeme švestky (ryngle, blumy, slívy), dáme do kastrolu či hrnce, osladíme, dochutíme skořicí, vanilkovým cukrem, rumem, citronovou kůrou... a na mírném plameni pod poklicí krátce podusíme na lahodný rozvar dle naší chuti, ten následně necháme zchladn

Podobné recepty jako Švestkový pohár

recept internet
recept internet

Švestkovo-makové knedlíky recept

Suroviny 400 g polohrubé mouky + na podsypání 1 ks vanilkového cukru 0,5 kostky droždí - 21 gramů 240 ml vody dle potřeby švestky nebo slívy

Podobné recepty jako Švestkovo-makové knedlíky

Meruňková marmeláda (džem)
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Meruňková marmeláda (džem)

Vypeckované meruňky dáme do hrnce, přidáme cukr (dle sladkosti meruněk, nemusí být celý kilogram) s želírfixem a za stálého míchání přivedeme k varu.

Podobné recepty jako Meruňková marmeláda (džem)

Švestkový pohár

Během chladnutí si připravíme misky, poháry nebo sklenice a krém, kterým chceme v pohárech švestkový rozvar střídavě prokládat. Buď si můžeme vyšlehat tvaroh, mascarpone či zakysanou smetanu s cukrem, který zlehčíme vmícháním vyšlehané smetany na šlehačku, nebo můžeme použít jen oslazený smetanový b

Podobné recepty jako Švestkový pohár

Hroznový chlebokoláč recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hroznový chlebokoláč recept

Tento kolac sa u nas piekol prvy krat , a vsetci sa vsadili ze z toho hrozna na vrchu ( tak ako ked sa robia slivy ) ostane "maglajz" Ako vidite , mylil som sa, clovek sa stale uci. Inac je( bol) vyborny. Odpovědět

Podobné recepty jako Hroznový chlebokoláč

recept internet
recept internet

Jednoduché švestkovo-makové kynuté knedlíky

Knedlíky po nakynutí naházíme do hrnce s vroucí vodou, v polovině vaření je jednou opatrně promícháme a vaříme cca 5 minut. Na zkoušku můžeme jeden vyndat a vidličkami natrhnout, zda jsou již vařené (těsto).

Podobné recepty jako Jednoduché švestkovo-makové kynuté knedlíky

Kde najít informace



×