S Klárou v kuchyni: Brynzová polévka demikát
S Klárou v kuchyni: Brynzová polévka demikát. Pod tímhle zvláštním názvem se skrývá delikátní krémová polévka z ovčí brynzy (po slovensky bryndza :)). Čerstvý sýr velmi výrazné chuti je do polévky ideální, jednoduše se v ní rozpustí a je také dost slaný, takže polévku dosolujte jen velmi opatrně.
Podobné recepty jako S Klárou v kuchyni: Brynzová polévka demikát
Slovenská polévka demikát s brynzou
Podávejte ji s krutonky ze staršího chleba, opečenými na tuku s trochou bylinek, případně s čerstvými bylinkami. PRIMA TIP: Demikát je lahodný i v krémové verzi, v tom případě ho po přidání brynzy rozmixujte a podávejte s trochou smetany, i zakysané. Slovenská polévka demikát s brynzou
Podobné recepty jako Slovenská polévka demikát s brynzou