Ryzce na kmíně s křupavou bagetkou recept
Ryzce očištěte, seřízněte nohy a pokud jsou klobouky velké a prohnuté, nakrájejte je na ploché kousky, které pěkně přilnou k pánvi. Ve větší pánvi s rovným dnem zahřejte trochu oleje, vložte (nakrájené) ryzce tak, aby nebyla pánev přeplněná, lehce posolte. Na mírném ohni zvolna opékejte, pokud jsou
Podobné recepty jako Ryzce na kmíně s křupavou bagetkou
Falešná račí polévka (z ryzců) recept
Postup přípravy. Ryzce očistíme a nadrobno nakrájíme. V kastrole rozehřejeme máslo přidáme ryzce a dusíme do měkka. Poprášíme moukou, osmahneme, pak podléváme studeným vývarem a dobře provaříme. Nakonec přidáme šikmo nakrájené fazolky, které jsme předem podusili na másle s jemně nasekanou petrželkou
Podobné recepty jako Falešná račí polévka (z ryzců)