Rychlý domácí chléb z piva recept


Rychlý domácí chléb z piva recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Rychlý domácí chléb z piva, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Rychlý domácí chléb z piva. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Rychlý domácí chléb z piva receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Domácí chléb s pivem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí chléb s pivem recept

1/2 l piva 2 lžičky soli 2 lžičky kmínu 1 dcl vlažné vody Naše chalupářská kuchařka Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Ve větší míse smícháme vlažnou vodu, mouku a rozdrobené kvasnice, přidáme mírně ohřáté pivo, sůl, kmín.

Podobné recepty jako Domácí chléb s pivem

Pivní chléb z domácí pekárny

Suroviny 100-110 g vody 200 g piva, i zvětralého (nebo jen 300-310 g vody celkem) 2 lžičky soli 1 lžíce oleje 1 lžíce octa 2 lžičky kmínu 1-2 rozetřené stroužky česneku 1 lžička cukru 100 g žitné chlebové mouky 300 g pšeničné chlebové mouky 100 g hladké mouky 10 g čerstvého droždí Po zvukovém signál

Podobné recepty jako Pivní chléb z domácí pekárny

Jednoduchý domácí chleba recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jednoduchý domácí chleba recept

Vykynutý chleba vložíme na pečicím papíru do rozehřátého pekáče, přikryjeme víkem a pečeme přikrytý při 230 °C 20 minut. Pak sundáme víko a pečeme ještě cca 20-25 minut na kůrku. Po upečení chleba ještě jemně potřeme vlažnou vodou a necháme vychladnout.

Podobné recepty jako Jednoduchý domácí chleba

Nekynutý chléb z podmáslí a piva recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nekynutý chléb z podmáslí a piva recept

Postup přípravy. Podmáslí, vejce a pivo prošleháme, nalijeme do pekárny, nastrouháme tuk, na to dáme smíchané suché suroviny a necháme na programu Těsto cca 10-15 minut důkladně prohníst. Pak těsto vyklopíme na desku, vytvarujeme pecen či šišku (raději placatější, dost se vykulatí), dáme na plech s

Podobné recepty jako Nekynutý chléb z podmáslí a piva

Pohankový chléb recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pohankový chléb recept

Postup přípravy. Všetky prísady okrem vody dobre premiešame. Prilejeme vodu a dobre vymiešame cesto. Zakryjeme utierkou a necháme v teple kvasiť aspoň 24 hod, aj viac. Ja som nechala kvasiť cca 36 hodín. Objem by sa mal cca 1 - 1,5-krát zväčšiť. Do rúry dáme sklenenú misu a vyhrejeme ju na 215°C.

Podobné recepty jako Pohankový chléb

Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce recept

Uprostřed uděláme důlek, rozdrobíme do něj droždí, posypeme lžičkou cukru a přilijeme vlažnou vodou (všechnu). Necháme 5 min., pak přidáme ocet a vypracujeme těsto. Ošatku vysypeme moukou, z těsta vyválíme bochánek a dáme do ošatky. Necháme kynout asi 45 min (já používám horkovzduch na 30°, ale stač

Podobné recepty jako Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce

Pivní chléb recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pivní chléb recept

250 ml světlého piva (pokojová teplota) 1 lžíce soli 1 lžíce octa 1 lžíce oleje 500 g hladké mouky 1/2 kostičky čerstvého droždí 1 lžíce kmínu semínka lněné nebo slunečnicové (podle chuti) Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o ho

Podobné recepty jako Pivní chléb

Konzumní chléb  rychlý recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Konzumní chléb rychlý recept

Těsto: 600 g hladké mouky 400 g žitné mouky 25 ml octa 25 g soli 30 g čerstvého droždí 5 g celého kmínu 700 ml vlažné vody na dokončení : žitná nebo hladká mouka na vysypání formy na biskupský chlebíček (ne srnčí hřbet, na 1 kg forma 35x12cm, na poloviční dávku 26x11cm) Naše kuchařky právě v prodeji

Podobné recepty jako Konzumní chléb rychlý

Jednoduchý chléb recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jednoduchý chléb recept

Postup přípravy. Smícháme mouku, kmín a sůl. Rozpustíme droždí ve vodě, vlijeme do mouky a vypracujeme těsto. Necháme kynout 30 min. Vytvarujeme a ozdobíme bochánek. Pečeme asi 20 min. v mírně rozehřáté troubě. Potom 10 min. na vyšší teplotu.

Podobné recepty jako Jednoduchý chléb

Jednoduchý špaldový chléb bez hnětení

Jednoduchý špaldový chléb bez hnětení. Jednoduchý špaldový chléb bez hnětení Zdroj: Jíme zdravě ze spíže. 9x. Špalda se po letech v zapomnění právem vrátila na výsluní zájmu a stala se synonymem zdravé mouky. Stále je to však pšenice, byť původní kultura s vyšším obsahem zdraví prospěšných látek. Ch

Podobné recepty jako Jednoduchý špaldový chléb bez hnětení

Úplně obyčejný chléb recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Úplně obyčejný chléb recept

Postup přípravy. Do pekárny dáme vodu, vsypeme mouku, přidáme sůl, cukr a kmín a navrch nadrobíme droždí. Vypracujeme na program Těsto. Vykynuté těsto dáme na pomoučněnou podložku, znovu ručně lehce propracujeme.

Podobné recepty jako Úplně obyčejný chléb

Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky recept ...

Postup přípravy. Z droždí, špetky cukru a trošky vlažné vody připravíme kvásek. Všechny další suroviny smícháme, přidáme kvásek a uhněteme těsto, které necháme 3 hodiny kynout v ošatce v teple. Rozpálíme troubu na 220 stupňů a v ní i pekáček s poklicí.

Podobné recepty jako Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky ...

Domácí chléb recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí chléb recept

Já jsem sem dávala recept na Chleba s křupavou kůrkou, je ze 3 čtvrtlitových hrnků mouky a 1/4 lžičky instant. droždí a je tam i fotka těsta nakynutá ve velké míse. Když se to peče, jsou to 2 bochánky na celý plech. Tak nevím, kam by se vešla hmota min. ze 4 kg nakynutá 3 balíčky droždí! Odpovědět.

Podobné recepty jako Domácí chléb

Domácí hrnkový pšenično-žitný chléb recept

Postup přípravy. Sypké suroviny smícháme, uděláme důlek a vlijeme vodu. Rozmělníme do ní droždí a trošku cukru a necháme vzejít kvásek. Pak vmícháme vejce a olej. Vypracujeme těsto a dáme na hodinu do tepla vykynout. Rozehřejeme troubu na 250 st. a nahřejeme v ní zapékací mísu i s víkem.

Podobné recepty jako Domácí hrnkový pšenično-žitný chléb

Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Kynuté těsto přendáme z mísy na pomoučněný stůl, několikrát přehneme strany přes sebe, vytvarujeme do bochníku, necháme ještě asi hodinu kynout. Předehřejeme troubu na 200 stupňů, dáme do ní rozpálit i hrnec (pekáč), ve kterém budeme chléb péct.

Podobné recepty jako Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Domácí bílý chléb recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí bílý chléb recept

Zadělané těsto necháme zhruba hodinu a půl kynout v míse. Pak z těsta vyválíme dva bochníčky, které položíme na pomoučněný plech. Předem si rozpálíme troubu na 150°C, dolů do trouby strčíme kastrůlek s vodou. Bochníčky lehce potřeme vodou a 20 minut pečeme.

Podobné recepty jako Domácí bílý chléb

Cibulový chléb recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cibulový chléb recept

Cathleen, dělala jsem podle trošku jiného receptu z časopisu "Pošli recept" 2 hrnky vl. vody, 800g hl. mouky, 4 lžíce mléka, 2 lžičky soli, 2 lžišky kmínu, 3 cibule, 1 kostka droždí, 1 lžička cukru a potírá se vodou s octem. Těsto jsem si udělala v pekárně a upekla na plechu. Nechtěla jsem, aby tady

Podobné recepty jako Cibulový chléb

Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku recept

Suroviny Pivní kvásek: 240 g chlebové žitné mouky 380 ml piva 3 lžičky sušeného droždí Do pekárny: 1 rozšlehané vejce 2 lžíce oleje pivní kvásek 200 g pšeničné chlebové mouky 160 g celozrnné pšeničné mouky 6 lžic hladké mouky 1,5 lžičky cukru 3 lžičky soli 3 lžičky kmínu Naše chalupářská kuchařka Do

Podobné recepty jako Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku

Základní chleba z remosky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Základní chleba z remosky recept

Z trochy vody, cukru, 2-3 lžic mouky a všeho droždí uděláme kvásek, který necháme asi 20 minut kynout v teple. Pravidla pro přípravu kvásku z droždí, aby těsto správně kynulo Přidáme zbytek surovin a vymísíme poměrně tuhé těsto, které necháme v zakryté míse kynout asi hodinu.

Podobné recepty jako Základní chleba z remosky

Chleba bez hnětení recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Chleba bez hnětení recept

Chleba kyne 8-12 hodin, takže příprava je ideální ráno před odchodem do práce nebo naopak v pátek večer před sobotním ranním pečením. Všechny ingredience smícháme dohromady, přidáme vodu. Vody přilijeme přiměřeně, raději si uděláme hustší těsto, lépe se s ním pracuje. Vznikne nevzhledné těsto, které

Podobné recepty jako Chleba bez hnětení

recept internet
recept internet

Výborný pivní chléb z domácí pekárny

g žitná chlebová mouka 400 g pšeničná chlebová mouka kmín trochu 2 lžíce olivový olej 1 lžíce jablečný ocet 2 lžička sůl 250 ml pivo 100 ml teplá voda (100-120) Postup přípravy receptu 1 Suroviny dáme do pekárny v pořadí jak jsou uvedené. Zapneme pekármu na střední bochník a střední kůrku.

Podobné recepty jako Výborný pivní chléb z domácí pekárny

Stout chléb (chléb z černého piva) recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Stout chléb (chléb z černého piva) recept

Odpočatý chléb vložíme do trouby a po 10 minutách pečení snížíme teplotu na 180°C. Pečeme dalších 25 minut. Pečeme dalších 25 minut. Po upečení by chléb měl mít zlatavou pevnou kůrku a po zaklepání na spodní část by měl vycházet dutý zvuk.

Podobné recepty jako Stout chléb (chléb z černého piva)

Chleba z chleba recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Chleba z chleba recept

375 ml piva (nebo vody) 3 krajíce chleba (150 g) 250 g hladké mouky. 150 g žitné chlebové. 100 g pšeničné chlebové. 1 lžička cukru. 2 lžičky soli. 1 lžička kmínu. 1 lžíce octa.

Podobné recepty jako Chleba z chleba

Kmínový výborný chléb z domácí pekárny recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kmínový výborný chléb z domácí pekárny recept

Postup přípravy. Do pekárny nalijeme podmáslí, přidáme mouku a ostatní ingredience. Zapneme na program na pečení chleba - dle druhu pekárny který máme a jak jsme zvyklé. Pár praktických doporučení: Je dobře všechny suroviny nechat tak hodinu v jedné místnosti, aby měly stejnou teplotu.

Podobné recepty jako Kmínový výborný chléb z domácí pekárny

Chleba podle Romana Vaňka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Chleba podle Romana Vaňka recept

Chleba podle Romana Vaňka. Uvítání hostů chlebem a solí byl zvyk našich předků. I dnes je chleba každodenní jídlo v mnoha domácnostech a nesmí chybět v žádné kuchyni. Dopřejte si možnost vytvořit vlastní chléb podle chutí vaší rodiny. 5,0 (31×) Khase. 43 názorů. 125 min.

Podobné recepty jako Chleba podle Romana Vaňka

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb. Celozrnný chléb z domácí pekárny. Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty! Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy. Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací

Podobné recepty jako Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Domácí chleba z trouby recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí chleba z trouby recept

Suroviny 1 kus 100 g tmavé žitné chlebové mouky 50 g pšeničné chlebové mouky 380 g hladké mouky 1/2 lžičky cukru 2 rovné lžičky soli 1 lžíce octa 1 lžička drceného kmínu 1 lžička celého kmínu 380 ml vlažné vody 1/2 kostičky kvasnic sádlo Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobr

Podobné recepty jako Domácí chleba z trouby

recept internet
recept internet

Celozrnný pivní chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb. Celozrnný chléb s pšeničnou moukou. Celozrnný chléb z domácí pekárny . Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty! Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy. Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společn

Podobné recepty jako Celozrnný pivní chléb

Úplně obyčejný hrnkový chleba
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Postup přípravy receptu. 1. Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program základní, velikost chleba II. Po upečení chleba vyklopíme z nádoby a necháme na mřížce v utěrce vychladnout.Celková hmotnost chleba je cca 1 kg. Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden z

Podobné recepty jako Úplně obyčejný hrnkový chleba

Chléb z remosky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Chléb z remosky recept

Postup přípravy. Všechny suroviny dáme do pekárny (nejdříve tekuté, pak tuhé) a použijeme program Těsto. Vykynuté těsto propracujeme, uděláme velikou "bulku", kterou zploštíme na vysokou placku o průměru téměř 20 cm. Vložíme do remosky, vymazané tukem nebo vyložené pečícím papírem - pokud chceme, mů

Podobné recepty jako Chléb z remosky

Chléb z domácí pekárny  vlastní recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Chléb z domácí pekárny vlastní recept

Suroviny 350 ml vlažné vody 2 odměrky malé soli 1 odměrka octa 3 odměrky oleje 200 g žitné mouky - chlebové 200 g pšeničné chlebové mouky 200 g hladké mouky 1 odměrka kmínu 1,5 odměrky sušené droždí (pekárenské). Naše chalupářská kuchařka Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou

Podobné recepty jako Chléb z domácí pekárny vlastní

recept internet
recept internet

Bílý chléb můj první z domácí pekárny recept

1. 3. 2013 21:17. Pěkný chlebíček, takový buclatý Já měla strašnou radost, když se mi povedl první bochník..... Teď mám strašnou radost, že se mi povedl první chleba ze žitného kvásku doma vypěstovaného. Doma mě ho snědli jen tak, bez ničeho, prý je škoda ho něčím kazit Ta chuť je famózní, nenahradi

Podobné recepty jako Bílý chléb můj první z domácí pekárny

Špaldovo-žitný chlebík z DP recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Špaldovo-žitný chlebík z DP recept

Tématické fráze: dalamánky z dp špaldovo žitný chleb z pekárny zitno spaldovy chléb do pekárny špaldovo žitná bábovka špaldovo-žitný chlebík z pekárny spaldovo zitny chleb v pekarne. Suroviny: voda, pivo světlé, sůl, mouka špaldová hrubá, mouka hladká, mouka žitná chlebová, kmín celý, droždí, kvas ž

Podobné recepty jako Špaldovo-žitný chlebík z DP

Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny recept

Chleba v domácí pekárně zvládne upéct téměř každý. Pustíme program s délkou programu 2 hodiny a 30 minut. (Záleží na pekárně). Po upečení chleba vyjmeme a necháme zchladnout na mřížce. Propadlý chleba z domácí pekárny. Jak tomu předejít? Uvařeno (3x) Přidat do oblíbených (66x) Přidat poznámku.

Podobné recepty jako Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny

Žitný chléb z pekárny

Žitný chléb z pekárny Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. ducklet 0 názorů Doba přípravy 195 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 185 min 195 min (10 min příprava + 185 min tepelná úprava) 14. 11. 2021 20:21 Buďte první, kdo přidá fotku receptu!

Podobné recepty jako Žitný chléb z pekárny

Kde najít informace



×