Ryba s čočkovým salátem
Toto jídlo představuje zajímavou kombinaci ryby a čočky, kterou si oblíbíte díky jeho skvělé chuti. Díky využití sterilované čočky je příprava velmi rychlá a jednoduchá. Sal...
Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filet ze pstruha je vynikající volbou díky své jemné a delikátní chuti, kterou není potřeba příliš zdůrazňovat, stačí mu jen špetka koření. Tento pokrm skvěle doplníte salátem z čočky...
Restovaný halibut s čočkovým salátem
Tento recept představuje zajímavou kombinaci ryby a čočky, která vytváří skvélé souznění chutí. Na přípravu si vyberte halibuta, jehož jemná chuť a pevné bílé maso se skvěle hodí k te...
Čočkový salát s rybičkou
Čočkový salát s rybičkou je výživné jídlo, které spojuje vařenou čočku s kousky rybiček a nakrájenou cibulí. Do salátu také přidáváme kyselé okurky a dochucujeme solí a pepř...
Opečený losos s čočkou, rukolou a hořčičnou zálivkou
Opečený losos je lahodné jídlo, které se skládá z krásně propečeného lososa, ideálně filetovaného ze střední části, aby se zajistilo rovnoměrné pečení. Důležité je, aby losos...
Rybí salát podle ČSN z roku 1967
Rybí salát podle ČSN z roku 1967 je lahodné jídlo, které využívá jemné a snadno stravitelné maso tresky, jednoho z nejchutnějších zástupců mořských ryb. Tento salát je ob...
Candát na ryzlinku a rozmarýnu s francouzským bramborovým salátem
Candát je dravá sladkovodní ryba, jejíž maso se vyznačuje vynikající chutí. K přípravě této ryby stačí jen lehké dochucení, které podtrhne její jemnou chuť. V receptu od Karolíny Kamb...
Treska s čočkovým salátem
Treska s čočkovým salátem je osvěžující a výživné jídlo, které vás opravdu posílí. Filety z tresky se skvěle propojují s čočkovým salátem, který obsahuje brambory a různou zeleninu...
Zelenina pod maso, do masových směsí...
Připravte si lahodné jídlo s názvem Zelenina pod maso, využijte tento recept na výborné masové směsi....
Ryby v semínkovém trojobalu s cibulovo bramborovým salátem
Ryby obalené v semínkách podávané s cibulovo-bramborovým salátem představují skvělou kombinaci chutí. Salát, který je ideální připravit den předem, obsahuje cibuli nakrájenou na tenk...
Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou
Připravte si lahodné jídlo z filetů candáta, které podáváte se šťouchanými brambory a osvěžující petrželovou omáčkou. Tento recept vám ukáže, jak vytvořit skvělou kombinaci chut...
Rybí kuličky s rukolovým salátem s granátovým jablkem
Rybí kuličky jsou připravovány z čerstvé ryby, která se nejprve nakrájí na menší kousky a poté se v mixéru spojí s nasekanou cibulkou, solí, pepřem a petrželkou. Z této...
Rybí salát s červenou řepou
Rybí salát s červenou řepou se připravuje z nakrájených surovin v menších kostičkách. Jablka ani ryby se neloupou a poměr jednotlivých ingrediencí závisí na tom, co máme k d...
Lososové filety s mraženou zeleninou
Lososové filety jsou jemné rybí kousky, které se před přípravou nechají rozmrazit. Poté se dochutí solí, pepřem, koriandrem a grilovacím kořením, aby získaly chuťový charakter. Tent...
Jednoduchý salát z čočky beluga
Jednoduchý salát z čočky beluga je výborným a zdravým pokrmem, který se dá snadno a rychle připravit. Tento salát vyniká jemnou chutí drobné černé čočky, která se skv...
Pórková polévka s uzeným lososem
Tato vynikající smetanová pórková polévka je obohacena o křupavou osmaženou houstičku a jemný uzený losos. Její lákavá vůně a krásné ozdobení činí z této polévky ideální p...
Vánoční kapr s bramborovým salátem
Smažený kapr s bramborovým salátem je tradičním pokrmem, který nesmí chybět na českém štědrovečerním stole. Tento oblíbený pokrm se vyznačuje zlatavou kůrčičkou, která je příjemně křu...