Rybízovo-meruňkový letní koláč
Na svačinu, ke kávě nebo čaji se hodí ovocný koláč. Čerstvé ovoce ze zahrádky nebo z trhu nás přímo vybízí upéct něco d...
Rybízovo-meruňkový letní koláč
Způsob přípravy. Ovoce si omyjeme, meruňky rozpůlíme a zbavíme pecek. Do mísy si nalijeme šlehačku a vyklepneme vajíčko. Metličkou přimícháme kypřicí prášek.
Podobné recepty jako Rybízovo-meruňkový letní koláč
Kuře na víně
Způsob přípravy. Snadno si doma připravíme kulinářskou lahůdku kuře na víně s houbami. Podáváme s křupavou bagetou, nebo pečenými brambory.
Podobné recepty jako Kuře na víně
Pomalu pečené kuře s brambory
Způsob přípravy. Jedním z nejchutnějších způsobů přípravy kuřete je pomalu pečené kuře. Maso pomalým pečením získá šťavnatost a brambory nasáknou chuť a šťávu z masa.
Podobné recepty jako Pomalu pečené kuře s brambory
Havajský marinovaný steak
Způsob přípravy. Havajský marinovaný steak chutná jedinečně. Když si marinované maso připravíme předem, je pak skvělé jídlo hotové během chvilky.
Podobné recepty jako Havajský marinovaný steak
Melounová granita
Způsob přípravy. Melounová granita je zmrzlina, kterou snadno připravíte doma v mrazáku. Kromě melounu můžeme klidně použít jiné dostupné ovoce, třeba mango, broskve, nastrouhané jablko.
Podobné recepty jako Melounová granita
Pečený losos s hráškem, bramborami a slaninou
Způsob přípravy. Pečený losos s hráškem, bramborami a slaninou je zdravý letní oběd nebo večeře. Připravíme ho v jedné zapékací míse pro celou rodinu.
Podobné recepty jako Pečený losos s hráškem, bramborami a slaninou
Limonáda s levandulí
Způsob přípravy. Limonáda s levandulí je osvěžující a aromatický nápoj. Podáváme ji dobře vychlazenou a s ledem. V hrnci přivedeme vodu s cukrem k varu.
Podobné recepty jako Limonáda s levandulí
Zapečený chřest se šunkou a rajčaty
Způsob přípravy. Zapečený chřest se šunkou a rajčaty voní lákavě a může to být skvělý oběd nebo večeře. Je sytý a jako příloha bude stačit lehký zeleninový salát.
Podobné recepty jako Zapečený chřest se šunkou a rajčaty
Hrnková bábovka
Způsob přípravy. Troubu si předem předehřejeme na 200 stupňů. Formu na bábovku vymažeme olejem a vysypeme polohrubou moukou. Citron důkladně omyjeme, osušíme a nastrouháme si z něj citronovou kůru.
Podobné recepty jako Hrnková bábovka
Jednoduché šťavnaté karbanátky
Způsob přípravy. Nastrouháme si tvrdé rohlíky nebo chléb. Předehřejeme si troubu. Plech vyložíme pečícím papírem. Do mletého masa vyklepneme vajíčko.
Podobné recepty jako Jednoduché šťavnaté karbanátky
Zapečené sladké brambory
Zapečené sladké brambory vám provoní celou kuchyň. Jejich lahodnou máslovou chuť si zamilujete vy i vaši hosté pro které
Podobné recepty jako Zapečené sladké brambory
Rizoto se sušenými rajčaty
Způsob přípravy. Rizoto se sušenými rajčaty podle tohoto receptu s italským ovčím sýrem, je lahodná delikatesa. Jemná, sametově hladká a voňavá.
Podobné recepty jako Rizoto se sušenými rajčaty
Ostrá zálivka na salát
Způsob přípravy. Do vyšší nádoby si nalijeme sójovou omáčku a olivový olej. Nandáme hořčici. Přidáme koření a osolíme. Lístky bazalky si opláchneme a nůžkami na bylinky nastříháme.
Podobné recepty jako Ostrá zálivka na salát
Pikantní vepřové kotlety
Pikantní vepřové kotlety podáváme s pečenými nebo vařenými brambory. Také bychom mohli jako přílohu nabídnout i rýži.
Podobné recepty jako Pikantní vepřové kotlety
Pštrosí vejce
Způsob přípravy. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout. Mleté maso v míse smícháme s nadrobno nasekanou cibulí, petrželkou a směs podle chuti osolíme a opepříme.
Podobné recepty jako Pštrosí vejce
Kapustové závitky
Způsob přípravy. Kapustové listy důkladně opláchneme a spaříme horkou vodou. Na troše oleje orestujeme nakrájenou zelenou jarní cibulku, pak k ní přidáme kukuřici, osolíme, opepříme a přidáme špetku kari koření.
Podobné recepty jako Kapustové závitky
Zázvorové sušenky
Způsob přípravy. Voňavé zázvorové sušenky jsou výborné k čaji a ke kávě. Dobře uskladněné nám vydrží několik dní a jejich upečení je velmi snadné.
Podobné recepty jako Zázvorové sušenky
Krůtí vývar s pórkem
Způsob přípravy. Pórek a jarní cibulku si omyjeme, pokrájíme na kolečka a vysypeme do hrnce. Přidáme kus krůtího prsa a zalijeme vodou.
Podobné recepty jako Krůtí vývar s pórkem
Fettuccine Bolognese
Způsob přípravy. Fettuccine Bolognese jsou italské těstoviny připravené s báječnou omáčkou. Několik druhů mletého masa a spousta bylin a koření vytvoří z omáčky opravdovou delikatesu.
Podobné recepty jako Fettuccine Bolognese