Rozmarýnová kapusta s česnekem a sušenou šunkou recept ...
Plátky šunky opečieme na oleji, vyberieme, teplotu stlmíme, do oleja dáme rozmarín a čierne korenie, tenučké plátky cesnaku. Necháme zavoňať, vypneme. Pridáme polievkovú lyžicu masla, môže byť aj solené, necháme rozpustiť. Scedený kel - kapustu prelejeme olejom, pridáme opečenú šunku.
Podobné recepty jako Rozmarýnová kapusta s česnekem a sušenou šunkou ...
Rozmarýnová krkovička recept
Rozmarýnová kapusta s česnekem a sušenou šunkou Rozmarýnová kotleta s hrubozrnnou hořčicí z PH Rozmarýnová krkovička pečená s kremžskou hořčicí, worcesterem a cibuli
Podobné recepty jako Rozmarýnová krkovička
Rozmarýnová krkovička stránka 2
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme worcestrem, potřeme troškou hořčice, zakapeme olejem, posypeme rozmarýnem, dáme do misky a necháme v chladu uležet. Do pánve si dáme trošku oleje, rozpálíme a vložíme plátky odleželého masa.
Podobné recepty jako Rozmarýnová krkovička stránka 2
Rozmarýnová kachní játra recept
Játra si omyjeme, osušíme a posypeme rozmarýnem, dál si nakrájíme cibule a pórek na proužky, česnek na plátky a papriky na menší kousky. Na pánev si dáme olej, na něj cibuli, tu osmažíme do sklovita, pak přidáme pórek, papriky a česnek, necháme chvilku orestovat.
Podobné recepty jako Rozmarýnová kachní játra
Dušená kapusta se šunkou a nočky
Dušená kapusta se šunkou a nočky. Malé vařené nočky z jednoduchého těsta smíchané s orestovanou a dušenou kapustou ochutíme česnekem a pepřem. Podávané s vyškvařenou slaninou a osmaženou cibulkou chutnají prostě skvěle. 5,0 (2×) mika59. 4 názory. 35 min. 25. 9.
Podobné recepty jako Dušená kapusta se šunkou a nočky
Rozmarýnová kotleta s hrubozrnnou hořčicí z PH recept ...
Suroviny: kotleta, česnek, hořčice hrubozrnná, rozmarýn, sůl, mouka hladká. Kotlety omyjeme, odřežeme tučné okraje, naklepeme, osolíme. Odřezky nakrájíme nadrobno. Na plotýnku běžného sporáku umístíme vnitřní část PH,….
Podobné recepty jako Rozmarýnová kotleta s hrubozrnnou hořčicí z PH ...
Rozmarýnová panenka s česnekem recept
Postup přípravy Z prolisovaného česneku, pepře, rozmarýnu a oleje si připravíme marinádu. Z očištěné vepřové panenky si uřízneme 3 plátky o síle 1,5 cm, obalíme v marinádě a necháme 2-3 hod v lednici odležet. Medailonky restujeme z každé strany cca 4 minuty (na nepřilnavé pánvi již bez dalšího tuku)
Podobné recepty jako Rozmarýnová panenka s česnekem
Rozmarýnová krkovička pečená s kremžskou hořčicí ...
Krkovičku vcelku si opláchneme a vysušíme, celou kolem dokola osolíme a necháme odpočinout po dobu, než si rozkrájíme cibule na měsíčky, česnek… - stránka 2
Podobné recepty jako Rozmarýnová krkovička pečená s kremžskou hořčicí ...
Rozmarýnová krkovička pečená s kremžskou hořčicí, worcesterem a ...
Pekáč si vytřeme sádlem (olejem), nasypeme připravenou cibuli s česnekem, na krkovičku pak nasypeme dost rozmarýnu, pocákneme worcesterskou omáčkou a celou krkovičku potřeme kremžskou hořčicí, podlijeme vodou a dáme přikryté péct. Asi po 45 minutách výpekem polijeme maso a zase podlijeme.
Podobné recepty jako Rozmarýnová krkovička pečená s kremžskou hořčicí, worcesterem a ...
Rozmarýnová focaccia s lilkem a červenou cibulí recept ...
Kynoucí plát těsta potřeme osolenou vodou s trochou oleje, poklademe grilovaným lilkem, posypeme cibulí a rozmarýnem (můžeme utrousit i pár zrnek hrubozrnné soli) a necháme ještě dokynout. Upečeme v troubě vyhřáté na 200°C. Poznámka autorky receptu Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/rozmaryn
Podobné recepty jako Rozmarýnová focaccia s lilkem a červenou cibulí ...
Česnekovo-rozmarýnová marináda podle J. Olivera
1. Rozmarýn opláchněte a nasekejte na menší kousky. Smíchejte s olejem, citronovou šťávou a prolisovaným česnekem. Vetřete do masa dle vašeho výběru (já vybrala vepřovou krkovici) a nechte nejlépe do druhého dne marinovat. 2. Díky citronové šťávě se maso "zatáhne", zesvětlá a bude krásně křehoučké.
Podobné recepty jako Česnekovo-rozmarýnová marináda podle J. Olivera
Růžičková kapusta se sýrem recept
Kapustičky uvaříme dopoloměkka v osolené vodě. Slaninu nakrájíme na drobno a spolu s česnekem orestujeme na pánvi, smícháme s přecezenou kapustou, tymiánem, strouhaným sýrem a bramborami nakrájenými na kostičky. Směs dáme do pekáčku, zalejeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali vejce a sůl.
Podobné recepty jako Růžičková kapusta se sýrem
Konfitovaný česnek s vůní rozmarýnu recept
Stroužky česneku oloupeme, ale ponecháme poslední slupičku. O. lej zahřejeme na teplotu mezi 65 a 70°C a s česnekem zahříváme 2 hodiny. Po této době vlijeme do sklenice, vložíme bobkové listy a rozmarýn. Necháme vychladnout a uložíme na chladné místo, ne do ledničky.
Podobné recepty jako Konfitovaný česnek s vůní rozmarýnu