Low Temperature Roastbeef
Maso pečeme při konstantní teplotě 80 °C tak dlouho, až než teplota uprostřed dosáhne 57 °C, to také znamená, že do té doby troubu neotevíráme. Při větším kusu masa, třeba pro menší hostinu o deseti až dvanácti lidech, tj. cca 2,5 kg, to může orientačně trvat 5-6 hodin, máte-li naopak velmi malý kus
Podobné recepty jako Low Temperature Roastbeef
Pomalu pečený roastbeef
Kýžená vnitřní teplota, jakou má maso dosáhnout, je 57 °C; máte-li chytrou troubu, patřičně ji nastavte. Bez otevírání trouby teď maso pečte tak dlouho, až ve středu dosáhne požadované teploty. Nevlastníte-li masový teploměr, budete se muset řídit odhadem, u kilového kusu masa může pečení trvat 3 až
Podobné recepty jako Pomalu pečený roastbeef
Roast beef recept
Pokud vám vyhovuje raději pomalé pečení, doporučuji troubu rozehřát a péct při 80°C asi 2 hodiny, do 55°C vnitřní teploty masa. Záleží na tom, jak chcete mít maso upečené, čím krvavější vnitřek, tím menší vnitřní teplota okolo 45°C – rozmezí je asi 45-60°C, nám vyhovuje kolem 50-55°C viz foto.
Podobné recepty jako Roast beef
Roastbeef recept
Roastbeef jsem podávala teplý, s http://www.toprecepty.cz/recept/27786-omacka-ke-gr... a protože součástí večeře byla i velká studená mísa i s http://www.toprecepty.cz/recept/14694-podmaslove-b... Uvařeno (3×) Přidat do oblíbených (175×) Přidat poznámku. Nahlásit chybu v receptu.
Podobné recepty jako Roastbeef
Roastbeef recept
Dáme do pekáčku, zalijeme částí výpečku a na 150° pečeme cca 20 - 30 min. Po upečení necháme chvíli stát, aby se šťáva v mase rozlila po celém kuse a pak nakrájíme na tenké plátky. Vhodná příloha jsou vařené brambory, tatarská omáčka popř. nakládané okurky. Vhodné i za studena jako pohoštění na oblo
Podobné recepty jako Roastbeef
Pepřový rostbíf
Na stupeň **středně krvavé** nechte v troubě 20 minut, kdy by vnitřní teplota ve středu měla dosáhnout 60 °C. 4 Na **středně propečené** maso budete potřebovat péct 30 minut, kdy bude vnitřní teplota 65 °C.
Podobné recepty jako Pepřový rostbíf
Roastbeef s pečenými bramborami a domácí tatarkou | Prima ...
1 porce 60 minut Suroviny hovězí nízký roštěnec 1 kg hořčice (ne hrubozrnná) 2 lžíce worcesterová omáčka 4 lžíce olej 6 lžic máslo 1 lžíce syrové brambory se slupkou (malé brambůrky s pěknou slupkou) 500 g sůl čerstvě namletý pepř Domácí tatarka žloutek 2 ks bílý vinný ocet 1 lžička dijonská hořčice
Podobné recepty jako Roastbeef s pečenými bramborami a domácí tatarkou | Prima ...
Anglický roastbeef
Kremžskou hořčici smícháme s částí oleje,worchesterem,solí a pepřem,tuto směs důkladně vetřeme do očištěného a odbklaněného hovězího masa a necháme nejméně 2 hodiny odležet v chladu.odleželé maso zprudka opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji,přeložíme ho do pekáčku s rozehřátým olejem,vložíme d
Podobné recepty jako Anglický roastbeef
Vepřová pečeně opravdu skvělá recept
Pokud máte teploměr, který se dá do masa zapíchnout, vnitřní teplota by měla být 70°C. Já vím, že se do masa nepíchá, ale tohle je prostě kompromis. A když si teplotu ověříte jen na konci pečení, píchnete svrchu, škoda zas není tak veliká. Tady v americku se dají koupit, a mám jeden doma, dálkové te
Podobné recepty jako Vepřová pečeně opravdu skvělá
Anglický roastbeef
Skutečný roastbeefse neopéká na sádle, ale rovnou vrazí do trouby, rozpálené na největší výkon - klidně 250-270 stupňů a nechá 20 minut. Pak se maso přelije vypečeným lojem, teplota sníží na 180 a dále se nechá maso péct 15 minut na každý půlkilogram váhy, a každých 15 minut se přeleje výpekem. Pak
Podobné recepty jako Anglický roastbeef
Pomalu pečené kuře recept
teplota pečení kuřete teplota pečení kuřete. Suroviny: voda, sůl hrubozrnná, kuře, koření country, máslo, voda. 1. Kuře omyjeme, očistíme, odkrojíme krční část a lopatkové kosti. Svážeme stehna k sobě, křidélka k tělu. 2. Připravíme nádobu s třemi litry….
Podobné recepty jako Pomalu pečené kuře
Jedlé kaštany pečené, vařené
1 Pečené jedlé kaštany - příprava kaštanů a jak na to: Každý kaštan nařízneme na vypouklé (špičatější) straně do tvaru písmene X. Zářez by měl být zhruba 2 cm dlouhý a 4 mm hluboký. RADA: Jak upéct kaštany 2 Jedlé kaštany vařené: Do vroucí vody nasypeme nařízlé kaštany a na středním plameni vaříme 8
Podobné recepty jako Jedlé kaštany pečené, vařené
Hovězí svíčková Wellington recept
Hovězí svíčková Wellington. Máme pro vás podrobný návod, jak tento slavnostní pokrm z hovězího masa připravit. Wellington připravujeme z hovězí svíčkové, šunky a restovaných žampionů, které zamotáme do listového těsta. Na talíři vypadá nádherně a je to opravdu chuťový zážitek.
Podobné recepty jako Hovězí svíčková Wellington
Začátečnický štrúdl s postupem recept
12. 12. 2011 11:10. Teploty pro různá těsta jsou tu: Které teploty pečení se hodí pro různé druhy pečiva. 100 °C (sušení) nižší bílkové pečivo (laskonky), které se po upečení plní krémem či šlehačkou. 130 − 150 °C (pečení při nízké teplotě, spíše sušení) sněhové pečivo s ořechy, placičky a hromádky
Podobné recepty jako Začátečnický štrúdl s postupem
Krkovička pečená po staročesku recept
Pečeme zakryté při teplotě 220 °C asi 2,5 hodiny. Maso několikrát během pečení zkontrolujeme, přelijeme výpekem a podlijeme vodou. Po 2,5 hodinách pečení odkryjeme poklici, ztlumíme teplotu na 200 °C a dopečeme, aby mělo maso pěknou barvu.
Podobné recepty jako Krkovička pečená po staročesku
Vepřové v pekáčku
Pro Evu: záleží na tom co se dá za maso, zda vepřová krkovice nebo kuřecí či krůtí - vepřové se peče tak kolem 3/4 hodiny, kuřecí, krůtí řízky a vepř. kýta dobu kratší. Je to fakt velmi individuální při pečení vyzkoušejte, jak je maso měkké. Teplota trouby 200 °C ke konci může být i trochu více
Podobné recepty jako Vepřové v pekáčku
Babiččina pečená husa recept
Po půlhodině husu otočíme, teplotu snížíme na 180 °C a pečeme dalších 30 minut. Průběžně podléváme, poléváme, propichujeme tukové polštářky a podle potřeby odebíráme vypečené sádlo. Pak husu naporcujeme, dáme zpět do pekáče a další půlhodinu pečeme přikryté. Pekáč odkryjeme a za občasného podlévání
Podobné recepty jako Babiččina pečená husa
Krůtí roláda
Krůtí roláda - recept: Bůček jemně umeleme, přidáme celá vejce, sůl, mléko a šlehačku.Vše dobře promícháme, aby se hmota spojila. Do této směsi lehce vmícháme na kostičky.
Podobné recepty jako Krůtí roláda
Domácí chleba bez kvasnic recept
Vloží se do rozehřívané trouby a po dosažení 220°C se peče 15 minut. Pak se sníží teplota na 180°C a peče 1 hodinu. Po vyjmutí z trouby je dobré chleba podložit aby zespoda větral (třeba dvě vařečky) a začít krájet až vychladne alespoň na vlažnou teplotu, aby nespadl.
Podobné recepty jako Domácí chleba bez kvasnic
Husí prsa trpělivého kuchaře recept
Postup přípravy. Husí prsa vydatně potřeme solí jak z vnitřní kostní části, tak i z vnější kožní části, posypeme celým kmínem a za pomoci nože kůži mnohokráte propícháme (bude hodně sádla). Husí prsa vložíme do pekáče kostí dolů a podlijeme 1 dl vody.
Podobné recepty jako Husí prsa trpělivého kuchaře
Jednoduchý tvarohový koláč podle Cat & Cook
Pečte dozlatova (vnitřní teplota by měla být 90–100 °C, ne více). Upečený koláč vyndejte z trouby a nechte vychladnout. Před podáváním pocukrujte. TIP: Pro tvrdší, pevnější koláč použijte tvaroh jemný (ten, který je v obalu jako máslo). Koláč z toho tvarohu je lepší ještě vlažný, případně servírovan
Podobné recepty jako Jednoduchý tvarohový koláč podle Cat & Cook
Vanilkové rohlíčky po babičce recept
Doba pečení závisí od velikosti vytvořených kousků a na troubě, přibližně 180-200 °C, zhruba 7-10 minut. Aby se papír na pečení nekroutil Po upečení necháme rohlíčky lehce vychládnout a ještě zatepla je obalujeme v moučkovém cukru, do kterého jsme vmíchali vanilkový cukr.
Podobné recepty jako Vanilkové rohlíčky po babičce
Rostbíf klasický recept
Suroviny: roštěnec nízký, hořčice hrubozrnná, , , , , sůl. Hořčici, rozetřený česnek, tymián a lžíci oleje smícháme na kašičku, nasolený opepřený roštěnec obalíme ve směsi s hořčicí a necháme nejméně 1….
Podobné recepty jako Rostbíf klasický