Zavařený kapr, amur nebo cejn recept
Ryby dáme do nádoby na 24 hodin naložit do chladna. Potom ryby vyudíme asi 3 hodiny na 60°C a další 2 dvě hodiny pozvolna na 50°C, necháme vychladnout. Ryby obereme z kostí, naskládáme do sklenic a zalejeme olivovým olejem nebo slunečnicovým olejem (lepší je olivový ). Zavařujeme opravdu poctivě 1 h
Podobné recepty jako Zavařený kapr, amur nebo cejn
Amur zapečený s brambory a slaninou recept
Amura naporcujeme (obdobný recept může být i se sumcem), osolíme a opepříme. Brambory oškrábeme a nakrájíme. Poté klademe do vymazaného pekáče (můžeme udělat i jednotlivé porce v alobalu a na gril), na ně petržel, libeček i s natí, sůl a kmín.
Podobné recepty jako Amur zapečený s brambory a slaninou
Smažený kapr
Čítala som, aj pozerala seriál s kuchármi z prímorských krajín, ktorí všetci na otázku o pokvapkávaní rýb citrónom odpovedali, že sa to nikde nerobí, ryba tým stráca svoju charakteristickú vôňu a chuť, aj rôzne ryby rôzne chutia. Je to len náš nápad, a zaliatie mliekom je to isté, odstraňuje charakt
Podobné recepty jako Smažený kapr