Restaurace přemka forejta recept


Restaurace přemka forejta recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Restaurace přemka forejta, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Restaurace přemka forejta. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Restaurace přemka forejta receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Krůtí prsa zapečená se zeleninou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Krůtí prsa zapečená se zeleninou recept

Postup přípravy. Na olivovém oleji si osmahneme na drobno pokrájenou cibuli, poté přidáme na menší kousky nakrájenou papriku, rajče a jarní cibulku. Nastrouháme k tomu stroužek česneku a zlehka posypeme bazalkou. Vše dusíme na mírném plameni dokud zelenina nezměkne.

Podobné recepty jako Krůtí prsa zapečená se zeleninou

Dršťková polévka z předvařených drštěk I. recept ...

400 g předvařených drštěk. 1 velká cibule. 2 vrchovaté lžíce hladké mouky. 2 PL sádla. 4 KL papriky. 1,5 litru vody. 1 kostka masoxu. 4 stroužky česneku. pepř.

Podobné recepty jako Dršťková polévka z předvařených drštěk I. ...

Koláč z rebarbory recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Koláč z rebarbory

1,25 hrnku mouka - hladká 1 sáček prášek do pečiva 0,75 hrnku polotučné mléko 1 hrnek mouka - polohrubá 0,75 hrnku moučkový cukr Způsob přípravy Nařezané stonky zbavíme slupky (ze všech stran) a na prkénku rozkrájíme, lze použít i kompotovanou. Zapneme si troubu na 150°C. Připravíme si plech a nandá

Podobné recepty jako Koláč z rebarbory

Italská plněná cuketa recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Italská plněná cuketa

1 lžička chilli koření 1 lžíce hladké mouky 1 lžička krupicového cukru 1 cibule 400 g cherry rajčat 300 ml hovězího vývaru 2 mrkve 150 ml červeného vína 1 lžíce slunečnicového oleje 12 ks italské klobásy 1 lžička sušeného oregana sýrová omáčka 25 g strouhaného parmezánu 125 g mozzarelly 15 g másla 1

Podobné recepty jako Italská plněná cuketa

Domácí tvaroh: Jednoduchý recept na měkký i tvrdý tvaroh

Pak mléko (nebo směs se smetanou) pomalu zahřívejte na teplotu asi 50 °C. Na hodně měkký tvaroh stačí asi 40 °C; čím je teplota vyšší, tím je výsledný tvaroh sušší a tvrdší. Pak mléko nechte zakryté pomalu vychladnout (nejlepší je vypnout elektrickou plotýnku a nechat tam mléko stát).

Podobné recepty jako Domácí tvaroh: Jednoduchý na měkký i tvrdý tvaroh

Vyhlášené kuřecí kung pao z restaurace Sia

Šéfkuchař asijské restaurace Sia Jiří Štift se s námi podělil o jeden z nejoblíbenějších receptů na kuřecí kung pao. Často ho najdete i na poledním menu a jde na dračku! Není se co divit, v Sia restauraci je jídlo připravené vždy z čerstvých surovin a skvěle dochucené – kořením i láskou :)

Podobné recepty jako Vyhlášené kuřecí kung pao z restaurace Sia

Netradičně dobrý tradiční tatarák
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Netradičně dobrý tradiční tatarák

Netradičně dobrý tradiční tatarák podle Pohlreicha. 23x. Tentokrát Zdeněk Pohlreich potěší všechny pravé masožravce a připraví klasický hovězí tatarák a na grilu k němu nezbytné topinky. Nic náročného, stačí dobře ochutit a máte hotovo. 4 porce.

Podobné recepty jako Netradičně dobrý tradiční tatarák

Pravé louhované bavorské preclíky

Pravé louhované bavorské preclíky Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD. 7x. Brezen, Brez´n, korektně Laugenbrezen – tohle starobylé pečivo, které se do bavorských klášterů, kde jeho pečení zdokonalili, dostalo prý až ze starověkého Říma – je stálicí každé bavorské pekárny či obchodu, potažmo i tamního způsobu

Podobné recepty jako Pravé louhované bavorské preclíky

Budapešťská pomazánka z tvarohu

Postup přípravy. Do mísy dejte tvaroh, povolené máslo a zakysanou smetanu. Směs rozmačkejte vidličkou dohladka (menší hrudky tvarohu nevadí). Přidejte na drobné kostičky nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájenou kapii a směs dochuťte solí a mletou sladkou paprikou.

Podobné recepty jako Budapešťská pomazánka z tvarohu

Našlehaná feta s pečenými rajčátky

Na plech vyložený pečicím papírem rozložte rajčata (případně rozpůlená), zakapejte je olivovým olejem, osolte, opepřete a pečte 20 až 25 minut. V míse utřete fetu, krémový sýr, 120 ml oleje a případně trochu vody dohladka. Vmíchejte med, citronovou kůru a podle chuti osolte a opepřete. Vše můžete ta

Podobné recepty jako Našlehaná feta s pečenými rajčátky

Jednoduchá omáčka aïoli s novými bramborami

3x. Aïoli je jedna ze základních omáček, na kterých stojí francouzská kuchyně. Díky dochucení dijonskou hořčicí, citronovou šťávou a česnekem, má tahle omáčka zajímavou chuť, která se hodí k méně výrazným potravinám. Zkuste je servírovat s lahodnými novými bramborami – perfektní spojení, které bude

Podobné recepty jako Jednoduchá omáčka aïoli s novými bramborami

Jednoduchá ředkvičková pomazánka s pažitkou

Jednoduchá ředkvičková pomazánka s pažitkou Zdroj: Jíme zdravě Velikonoční speciál. 14x. Ředkvičky mají příjemně pikantní chuť, která dodá jarní pomazánce skvělý švih. Sevírujte na kváskovém chlebu, s celozrnnými krekry nebo jako dip s další čerstvou zeleninou. 4 porce.

Podobné recepty jako Jednoduchá ředkvičková pomazánka s pažitkou

Vaječná smaženka s uzeným kachním prsem na topince ...

Vaječná smaženka s uzeným kachním prsem na topince Zdroj: Akademie kvality. 4x. Jak vykouzlit z uzeného kachního prsa jídlo, které bude výživné, pikantní a zároveň odlehčené? Naprosto snadno! Inspirací může být tento recept, který zvládne i úplný začátečník. Rozpečete krajíce chleba, pomažete je kre

Podobné recepty jako Vaječná smaženka s uzeným kachním prsem na topince ...

Houbová smaženice s vejci – jednoduchý recept na českou klasiku ...

Houbová smaženice patří do stálého repertoáru každého pravověrného houbaře. Když je les štědrý, vyplatí se mít v zásobě recepty, kde se hub spotřebuje hodně najednou. A smaženice jsou v podstatě samé houby s trochou vajec. Je ovšem zcela zásadní vědět, jak ji připravit správně, aby z hub nebyla kaše

Podobné recepty jako Houbová smaženice s vejci – jednoduchý na českou klasiku ...

Červené pražmičky po indicku

Troubu předehřejte na 160 °C. Plech potřete olejem, rozložte na něj plátky citronu a limety, na ně položte připravené ryby a pečte je 35 až 40 minut. Ryby by se měly spíš dusit a jejich kůže by neměla být vysušená. Červené pražmičky po indicku Zdroj: Johana Pošová.

Podobné recepty jako Červené pražmičky po indicku

Restované houby na česneku s kukuřičnou polentou

PRIMA TIP: Tohle jednoduché venkovské jídlo je v Itálii stejně běžné, jako u nás třeba smaženice. Kromě polenty jsou houby na česneku skvělé třeba s těstovinami (vynikající jsou v takovém případě pravé ryzce, které si s česnekem báječně rozumí). Restované houby na česneku s kukuřičnou polentou Zdroj

Podobné recepty jako Restované houby na česneku s kukuřičnou polentou

recept internet
recept internet

Salát s pomerančem, červenou řepou a oříšky

Salát s pomerančem, červenou řepou a oříšky. Salát s pomerančem, červenou řepou a oříšky Zdroj: archiv FTV Prima / Karolína domácí kuchařka. 1x. Skvělá kombinace chutí, kterou si určitě zamilujete. Zemitá řepa si báječně rozumí se svěžím pomerančem a křupavými oříšky. Skvělé jako lehká podzimní veče

Podobné recepty jako Salát s pomerančem, červenou řepou a oříšky

Pečená kukuřičná polenta s hráškem a sušenými rajčaty ...

Pekáč vyložte pečicím papírem. Hrášek spařte v cedníku vroucí vodou. Rajčata nakrájejte na nudličky. Vmíchejte obojí do polenty a přelijte ji do připraveného pekáče. Namočenou lžící ve vodě uhlaďte povrch. Nechte zchladnout a pak uložte alespoň na 2 hodiny do lednice, aby polenta ztuhla. Troubu před

Podobné recepty jako Pečená kukuřičná polenta s hráškem a sušenými rajčaty ...

Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince

Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince. Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince Zdroj: Vlado Kníž. 7x. Ideální svačinka nebo večeře z typické podzimní suroviny – hub. Připravte si spolu se Zdeňkem Pohlreichem restované hříbky s bylinkami na topince. 4 porce.

Podobné recepty jako Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince

Perníková chaloupka – jednoduchý recept s podrobným ...

Perníková chaloupka – jednoduchý recept s podrobným fotonávodem krok za krokem. Vánoce jsou pro mnohé spojené se skořicovo-hřebíčková vůně čerstvě upečených perníčků. Ať už v klasické vykrajované podobě, nebo rovnou v 3D variantě perníkové chaloupky. Právě ta může být výraznou a netradiční ozdobou v

Podobné recepty jako Perníková chaloupka – jednoduchý s podrobným ...

Čočka s mangoldem, koprem a sýrem feta z pomalého hrnce ...

Postup přípravy. V POMALÉM HRNCI: Do pomalého hrnce dejte čočku, vývar a česnek a vařte 3 hodiny na vysokém stupni, dokud čočka nezměkne. Přimíchejte mangold a vařte ještě 15 minut, dokud nezměkne. Osolte a opepřete, přidejte polovinu kopru, jarní cibulky a sýru feta. Ozdobte zbylým koprem, jarní ci

Podobné recepty jako Čočka s mangoldem, koprem a sýrem feta z pomalého hrnce ...

Archiv

Originální a vyzkoušené recepty, poklady české i světové kuchyně, zdravá jídla i sladké moučníky. Podle nás uvaříte snadno, rychle a hlavně výborně!

Podobné recepty jako Archiv

Mandarinková marmeláda s hřebíčkem a skořicí

Postup přípravy. Jednotlivé vyloupané segmenty mandarinek dejte do hrnce, přidejte cca 50–60 g cukru, špetku soli, skořici, hřebíčky a přidejte cca 200 ml vody. Přiveďte k varu, poté stáhněte plamen a povařte asi 15 minut. Vyndejte hřebíčky a rozmixujte dohladka tyčovým mixérem.

Podobné recepty jako Mandarinková marmeláda s hřebíčkem a skořicí

Německá kuchyně fresh.iprima.cz

Jídlo musí objednat z restaurace Honzovi zemřela žena. Lásku v jeho srdci opět zažehla až o dost mladší Laďka autosalon Veteráni v Česku, crossover ve Švédsku a bazarovky za fajn ceny. Přijíždí premiérový Autosalon ...

Podobné recepty jako Německá kuchyně fresh.iprima.cz

Hrušková marmeláda s voňavým kořením

1 porce 60 minut Suroviny zralé hrušky 2 kg želírovací cukr 500 g cukr krupice 100 g voda 100 ml med 3 lžíce hřebíček 4 ks badyán 2 hvězdičky celá skořice 1 svitek kůra ze 2 citronů (větší kousky) Tradičně zavařujeme a nakládáme Postup přípravy Hrušky oloupejte a zbavte je jádřinců.

Podobné recepty jako Hrušková marmeláda s voňavým kořením

Krémová polévka z pečené červené řepy

Krémová polévka z pečené červené řepy Zdroj: Česká veganská společnost. 5x. Červená řepa má u spousty lidí špatnou pověst, ale je to nezasloužené! Správnou přípravou ji totiž proměníte v opravdovou lahůdku. Pečením řepa krásně zkaramelizuje a získá příjemnou nasládlou chuť.

Podobné recepty jako Krémová polévka z pečené červené řepy

Jihočeská kulajda

Suroviny hladká mouka 2–3 lžíce vývar (nebo voda) 1 litr máslo 1 velká lžíce olej 2 lžíce brambory (středně velké) 5 ks houby (čerstvé, nebo menší hrst sušených a ve vodě namočených) 1 velká hrst smetana ke šlehání (33 % tuku) 1 kelímek ocet 2–3 lžíce cukr kopr (čerstvý, případně naložený nebo mraže

Podobné recepty jako Jihočeská kulajda

Slavnostní pečené kuře na pomerančích

Postup přípravy. Nejprve předehřejte troubu na 180–185 °C a připravte pekáč (25 cm × 35 cm) a alobal. Do pekáče nalijte 100 ml vody a 250 ml pomerančové šťávy. Přidejte šalvěj, na kostky nakrájené máslo a 3 lžíce medu. Kůru obou pomerančů nastrouhejte najemno a přimíchejte k ostatním ingrediencím.

Podobné recepty jako Slavnostní pečené kuře na pomerančích

Frankfurtská polévka

Odstavte ze zdroje tepla, posypte paprikou, moukou a promíchejte. Vraťte zpět na zdroj tepla, zalijte vývarem, důkladně rozmíchejte a cca 10 minut provařte. Pak přidejte na kostičky nakrájené brambory, osolte a opepřete a vařte do změknutí brambor. Ke konci přilijte mléko a smetanu; nechte ještě chv

Podobné recepty jako Frankfurtská polévka

Pomalu pečená svatomartinská husa se zelím

Na másle orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, přisypte cukr a nechte zkaramelizovat. Přidejte okapané zelí a rozdrcený hřebíček, podlijte vínem a duste doměkka (cca 20 minut). Hotovou husu podávejte se zelím, bramborovými lokšemi a omáčkou. Pomalu pečená svatomartinská husa se zelím Zdroj: Znojmia/

Podobné recepty jako Pomalu pečená svatomartinská husa se zelím

Smetanová pórková polévka s bramborami
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Smetanová pórková polévka s bramborami

Málokteré jídlo je tak nenáročné na přípravu i použité suroviny, a přitom tak dobré a uspokojivé jako krémová pórková polévka. Plným talířem potěšíte dospělé gurmány i zmlsané děti (jen šetřete s pepřem). A pokud někde na trhu narazíte na mladý, čerstvě sklizený pórek, bude polévka ještě lepší!

Podobné recepty jako Smetanová pórková polévka s bramborami

Zapečené palačinky se špenátovou náplní a parmazánem ...

Zarolujte je a vyskládejte do olejem vymazané formy. Vyšlehejte vejce se smetanou, osolte, opepřete a směsí zalijte palačinky. Navrch nastrouhejte parmazán a ozdobte lístky tymiánu (nemusí být). Pečte dozlatova asi 30 minut. Podávejte. Zapečené palačinky se špenátovou náplní a parmazánem Zdroj: Slep

Podobné recepty jako Zapečené palačinky se špenátovou náplní a parmazánem ...

Polévka z pečených rajčat s vůní bylinek

Cibule rozkrojte na poloviny a pak každou půlku na 4 stejně velké dílky. Přidejte je k rajčatům na plech. Z palice česneku odstraňte vnější slupku a ostrým nožem odkrojte svrchní čtvrtinu stroužků. Palici položte na alobal, přidejte 2 lžíce oleje a vše pevně zabalte do alobalu. Balíček rovněž dejte

Podobné recepty jako Polévka z pečených rajčat s vůní bylinek

Pečená vejce s rajčaty, mozzarellou a oreganem
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečená vejce s rajčaty, mozzarellou a oreganem

Na pečicí plech dejte čtyři zapékací misky o průměru 11,5 cm. Do každé nalijte 5 lžic rajčatové omáčky a 1 lžíci smetany. Navrch dejte rovnoměrně rozdělenou mozzarellu a oregano. Do každé misky rozklepněte 2 vejce, osolte a opepřete. Pečte zhruba 15 minut, dokud nejsou vejce neprůhledná a žloutky up

Podobné recepty jako Pečená vejce s rajčaty, mozzarellou a oreganem

Krémová pórková polévka zahuštěná bramborem

Pak zalijte vývarem, osolte, opepřete, přiveďte k varu, stáhněte plamen na minimum a pod pokličkou duste do změknutí brambor (cca 10 minut). Ponorným mixérem polévku rozmixujte na jemnou krémovou konzistenci, pokud je to nutné, dochuťte pepřem a solí a podávejte s krutony nebo pečivem. Krémová pórko

Podobné recepty jako Krémová pórková polévka zahuštěná bramborem

Martinská husa pečená na hruškách s červeným zelím a třemi ...

Martinská husa pečená na hruškách s červeným zelím a třemi druhy knedlíků Zdroj: Velká knedlíková kuchařka. 3x. Na sv. Martina nesmí chybět husí pečínka. A protože husa je nejlepší tří- až čtyřkilová, pozvěte na nedělní oběd rodinu či přátele a pochutnejte si společně na tomhle sezonním opeřenci. Hr

Podobné recepty jako Martinská husa pečená na hruškách s červeným zelím a třemi ...

Piadina Romagnola: Italská placka ... fresh.iprima.cz

Na mírném ohni opékejte z každé strany 2 minuty. Aby zůstaly upečené piadiny teplé, skládejte je na sebe a přikryjte utěrkou. Ještě teplé plňte plátky mozzarelly, plátky prosciutta nebo mortadelly, rukolou a pečenými rajčaty. Přeložte na polovinu a ihned podávejte. TIP: Piadiny rovněž můžete podávat

Podobné recepty jako Piadina Romagnola: Italská placka ... fresh.iprima.cz

Skordalia – řecký bramborový dip s česnekem

Skordalia – řecký bramborový dip s česnekem. 7x. Skordalia je tradiční řecký recept, který určitě stojí za vyzkoušení. Z běžných surovin připravte zajímavý nadýchaný dip, který podávejte s chlebem nebo topinkami, skvěle ho doplní řepný nebo listový salát. Skordalii lze také podávat jako přílohovou k

Podobné recepty jako Skordalia – řecký bramborový dip s česnekem

Svatomartinská pečená husa s karamelizovanou cibulí a ...

Na karamelizovanou cibuli nakrájejte na plátky červenou cibuli. Na vypečeném husím sádle nechte zkaramelizovat cukr do hněda, přidejte cibuli, na kterou se karamel okamžitě nabalí, a míchejte, dokud cibule nepustí vodu, ve které se karamel po chvíli rozpustí. Poté zalijte vínem a balzamikovým octem

Podobné recepty jako Svatomartinská pečená husa s karamelizovanou cibulí a ...



×