Smažené vietnamské závitky Nem rán podle Gỗ Brno
Recept na jarní závitky s vepřem, krevetami, houbami a nudlemi, podávané s pikantní rybí omáčkou. Zjistěte, jak si připravují závitky v vietnamské restauraci Gỗ Brno v Brně.
Podobné recepty jako Smažené vietnamské závitky Nem rán podle Gỗ Brno
Havajský marinovaný steak
Havajský marinovaný steak chutná jedinečně. Když si marinované maso připravíme předem, je pak skvělé jídlo hotové během.
Podobné recepty jako Havajský marinovaný steak
Houbový kuba
60 min 6 porcí. Houbový kuba je staročeské jídlo, které se nejčastěji připravovalo na Vánoce (ze sušených hub). Je to veliká pochoutka, obzvláště z čerstvých hříbků a lišek. Recept není těžký, určitě houbového kubu vyzkoušejte. ( celý recept)
Podobné recepty jako Houbový kuba
Paella valenciana – autentický recept, který můžete ...
Naučte se připravovat paellu valencianu, klasické španělské jídlo z fazolí, rýže a masa. Zjistěte, jaké ingredience potřebujete, jak je vařit a jaké jsou tradiční doplňky.
Podobné recepty jako Paella valenciana – autentický, který můžete ...
Havířina recept
Když jsem se jako novomanželka seznámila s tímto pokrmem, ovšem bez slaniny, jen s osmaženou cibulkou, neměla jsem odvahu to jíst, ale co bych neudělala pro svého manžela, začala jsem havířinu dělat, jen jsem ji vylepšovala slaninou. Okurkový salát jsem občas vyměnila za kompot, což je také bašta. A
Podobné recepty jako Havířina
Smažená vepřová játra recept
Suroviny: játra vepřová, mouka hladká, vejce, strouhanka, pepř mletý, sůl, sádlo vepřové. Tato pochoutka z vepřových jater je výborná a velmi rychle hotová. Játra obalíme v klasickém trojobalu a smažíme na sádle do zlatova. Podáváme s….
Podobné recepty jako Smažená vepřová játra
Sacher dort – recept na vyhlášenou vídeňskou klasiku ...
Naučte se připravovat Sacher dort, vrstvený dort z čokoládového těsta, meruňkového džemu a smetanové polevy. Zjistěte také, jak vznikl tento proslulý labužník a jak se liší od originálu.
Podobné recepty jako Sacher dort – na vyhlášenou vídeňskou klasiku ...
Česnečka recept
Česnečka je snadná a levná polévka z brambor, cibule, česneku a bujónu. Zjistěte, jak ji uvařit, jakou si podávat a jaké jsou její nutriční hodnoty.
Podobné recepty jako Česnečka
Houbový kuba
hodnotilo: 81. doba přípravy: 90 minut. obtížnost: střední. 1 / 5. 5 fotografií. Nahrát fotku. Houbový kuba je levné a chutné jídlo, které se podává většinou v poledne na Štědrý den. Připravte si šťavnaté tradiční jídlo, na Vánoce i kdykoliv jindy.
Podobné recepty jako Houbový kuba
Houbová pizza
Houbová pizza recept. Tradiční italský pokrm obložený houbami chutná skvěle nejen na podzim, kdy je sezona hub. Pro ozdobu pizzy jsou vhodné hříbky, žampiony, ale také hlíva ústřičná nebo jiné, vaše oblíbené druhy hub.
Podobné recepty jako Houbová pizza
Babiččina rychlá kulajda recept
Recept na klasickou polévku s brambory, houby, vajíčka a koprem. Sytá, chutná a snadná na přípravu.
Podobné recepty jako Babiččina rychlá kulajda
Vyhlášené kuřecí kung pao z restaurace Sia
Naučte se připravovat kuřecí kung pao podle receptu šéfkuchaře Jiřího Štifta z asijské restaurace Sia. Potřebujete kuřecí maso, arašídy, chilli, cibulku, zázvor a sójovou omáčku.
Podobné recepty jako Vyhlášené kuřecí kung pao z restaurace Sia
Kapustové karbanátky recept
Smažené karbanátky z vařené kapusty jsou v podzimní sezóně jedno z nejoblíbenějších klasických jídel. Nejsou příliš složité a zvládnete je i s malými zkušenostmi v kuchyni. Kapustové karbanátky se stanou oblíbeným pokrmem vaší rodiny. 5,0 (32×) Jaruna18. 24 názorů.
Podobné recepty jako Kapustové karbanátky
Bramborové karbanátky s tuňákem
Bramborové karbanátky s tuňákem můžeme podávat třeba s dušenou zeleninou nebo s čerstvými zeleninovými saláty. Nebo jen s chlebem a hořčicí. ( celý recept) Ingredience receptu. 4 brambory. 2 jarní cibulky. 200 g tuňáka z konzervy. čerstvý zelený kopr. jemná strouhanka. sůl. olivový olej na smažení.
Podobné recepty jako Bramborové karbanátky s tuňákem
Jak to bylo, šéfe? Legendární koprovka od Pavla Býčka z ...
V novém pořadu Jak to bylo, šéfe? navštívil Zdeněk Pohlreich pražskou restauraci The Eatery. A jak všichni gurmáni dobře ví, šéfkuchař Pavel Býček v ní vaří moderní českou kuchyni z lokálních surovin. Jeho signaturním jídlem je koprovka v trochu netradičním pojetí, ale tak úžasná, že na ni budete dl
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Legendární koprovka od Pavla Býčka z ...
Kachna bez práce recept
Naučte se, jak pečet kachnu pomalu a jednoduše v troubě, aby byla šťavnatá a křehká. Recept je doplněn o další rady, alternativy a komentáře.
Podobné recepty jako Kachna bez práce
Drink Bombardino
Drink Bombardino recept. Drink Bombardino si můžete dát na každé italské sjezdovce. Taky si ho ale můžete snadno připravit doma pro zahřátí.
Podobné recepty jako Drink Bombardino
Uzené s křenovou omáčkou podle Jana Pípala
Uzené s křenovou omáčkou podle Jana Pípala. Pořádná dávka poctivé omáčky, k tomu pár knedlíčků a hlavně pořádný kus uzeného masa, které je po uvaření krásně měkké. Nedělní oběd podle našich představ pro vás dnes připravil šéfkuchař restaurace Vinohradský Parlament.
Podobné recepty jako Uzené s křenovou omáčkou podle Jana Pípala
Boloňské špagety s tofu
Italská klasika v trochu netradiční úpravě, to jsou špagety s rajčatovou omáčkou a tofu. Pokud zvolíte uzenou variantu této výživné potraviny vyráběné ze sóji, budete možná překvapeni jak dobře mohou těstoviny chutnat i bez masa. ( celý recept) Ingredience receptu. 1 kostka uzeného tofu (cca. 200 g)
Podobné recepty jako Boloňské špagety s tofu
Perfektně naložení utopenci z Lokálu
Naučte se, jak si doma naložit utopence podle receptu šéfkuchaře Lokálu Petra Bendy. Potřebujete špekáčky, feferonku, cibuli, okurky, mrkev, ocet, voda, pepř a bobkový list.
Podobné recepty jako Perfektně naložení utopenci z Lokálu
Kapoun na víně recept Jídlo.cz
Kapoun na víně je recept převzatý z francouzské kuchyně. Pokud je kapoun starší než jeden rok, je vhodné ho před pečením ještě povařit nebo podusit. Kapouna omyjeme, osušíme a prošpikujeme slaninou.
Podobné recepty jako Kapoun na víně Jídlo.cz
Kachna na medu a víně s červeným zelím
Kachna na medu a víně s červeným zelím recept. Tento výborný podzimní recept na Kachnu na medu pro Sodexo kuchařský workshop vytvořil šéfkuchař Juraj Dohňanský. Teď můžete českou klasiku v moderním kabátě vyzkoušet i vy.
Podobné recepty jako Kachna na medu a víně s červeným zelím
Cukrářská kávová zrna recept
Naučte se připravit kávové nepečené cukroví s kakao, čokoládou a marcipánem. Potřebujete kávu, smetanu, cukr, tuk, čokoládu a marcipánovou hmotu.
Podobné recepty jako Cukrářská kávová zrna