Zeleninová příloha k pečenému masu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Zeleninová příloha k pečenému, nebo třeba grilovanému masu, může být samozřejmě i samostatným jídlem. Přidat můžete kousek čerstvého pečiva. Kromě uvedené zeleniny můžete použít i jinou, třeba brokolici, patizon, mladou kukuřici apod. podle vlastní chuti.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 jarní cibulky
  • 1 červená paprika
  • 1 žlutá paprika
  • 1 mladá cuketa
  • 8 cherry rajčat
  • olivový olej
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • kari koření
  • čerstvá zelená petrželka


Způsob přípravy

Mladou cuketu omyjeme a nakrájíme na plátky. Z paprik odstraníme jadérka a nakrájíme je na proužky. Jarní cibulku nasekáme na tenké plátky.

Ve vysoké pánvi na oleji nejprve krátce orestujeme jarní cibulku až zesklovatí. Pak přidáme nakrájenou cuketu a papriky. Za stálého míchání zeleninu osmahneme, pak ji podlijeme trochou vody a dusíme 10 minut.

Po deseti minutách přidáme na půlky nakrájená cherry rajčátka, lžíci nasekané zelené petrželky, špetku kari, pepře a soli. Dusíme dalších 5 minut . Podle potřeby můžeme opatrně podlít vodou.

Hotovou zeleninovou přílohu podle chuti dokořeníme a můžeme ji podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Zeleninová příloha k pečenému masu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu zeleninová příloha pečenému masu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Zeleninová příloha k pečenému masu

Kde najít informace



×