Sdílet:

Žebírka na grilu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Žebírka na grilu předem marinovaná v připravené omáčce jsou lahůdkou. A k nim třeba opečené brambory a/nebo čerstvá sezónní zelenina.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 kg vepřových žebírek
  • 200 ml rajčatového protlaku
  • 70 ml olivového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička sojové omáčky
  • 5 lžic jablečného octa
  • 1 lžička uzené mleté papriky
  • 50 ml vody
  • špetka soli
  • špetka pepře


Způsob přípravy

V hrnci smícháme utřený česnek, rajčatový protlak, sojovou omáčku, olivový olej, papriku, ocet a vodu. Nakonec přidáme špetku soli a pepře. Za stálého míchání vše zahřejeme až k varu, pak omáčku odstavíme a necháme ji vychladnout.

Studenou omáčkou potřeme připravená vepřová žebírka a necháme je marinovat nejméně hodinu. Po této době grilujeme maso při střední teplotě do měkka.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Žebírka na grilu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Žebírka na grilu.
Nebo hledejte podobné podle části názvu Žebírka grilu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Žebírka na grilu


×