Vinná omáčka k rybě recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Vinná omáčka k rybě se výborně hodí hlavně k pečeným nebo vařeným rybám. Doplňuje je svou jemností a lahodnou chutí.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 50 g másla
  • 100 ml suchého bílého vína
  • 3 lžíce vinného octa
  • 4 vejce
  • 1 lžíce nakrájené jarní cibulky
  • 1 lžíce nasekaného kopru
  • mletý černý pepř


Způsob přípravy

V hrnci smícháme víno s octem a cibulkou, přivedeme k varu a vaříme až se tekutiny vyvaří na třetinu. Okořeníme špetkou pepře a scedíme.

Ve šlehači ušleháme bílky a pak do nich zvolna za stálého šlehání přiléváme octovou omáčku. Přidáme nasekaný kopr a za stálého míchání vaříme ve vodní lázni do zhoustnutí.

Odstavíme z plotny, vmícháme rozpuštěné máslo a můžeme podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vinná omáčka k rybě recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vinná omáčka k rybě.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vinná omáčka rybě .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vinná omáčka k rybě

Kde najít informace



×