Vepřové maso na mrkvi recept

Tomáš Rohlena

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí5 porcí

Pokud vyhledáváte jídlo s bohatou omáčkou a intenzivními chutěmi, vepřové maso na mrkvi je skvělou volbou, která osloví jak dospělé, tak děti. Toto pokrm je plné šťavnatého masa, které spolu s mrkví tvoří výbornou kombinaci.

Ingredience receptu

  • 500 g vepřového masa
  • 2 cibule
  • 500 g mrkve
  • kousek másla
  • sůl
  • pepř mletý
  • Máslová jíška:
  • hladká mouka
  • máslo


Způsob přípravy

Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli do zlatova.

Přimícháme nakrájené maso, osolíme ho, okořeníme pepřem a dusíme, dokud není měkké.

Následně přidáme nakrájenou mrkev a dusíme, dokud nezměkne, a poté spojíme s máslovou jíškou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřové maso na mrkvi recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Podobné recepty jako Vepřové maso na mrkvi

Vepřové maso se znojemskou chutí
Krkovička s lečem zapečená s brambory
Vepřová panenka s višňovou omáčkou a fazolkami
Kotlety plněné grilovací klobásou
Mleté maso jako opečený prejt
Sedlácký talíř


×