Vepřové kotlety po italsku recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Vepřové kotlety po italsku jsou pikantní a trochu exotické. Jako přílohu zvolíme , stejně jako to dělají Italové, čerstvé pečivo.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 vepřové kotlety
  • 1 cibule
  • 1 střední cuketa
  • 1 zelená paprika
  • 1 červená paprika
  • 5 černých oliv
  • 100 g sušených rajčat
  • 2 lžíce másla
  • olivový olej
  • kapary (asi 1 lžíce)
  • špetka soli


Způsob přípravy

Troubu předehřejeme na 140 stupňů. Ve vyšší pánvi na trošce olivového oleje osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, na proužky nakrájené papriky a na malé kostky nakrájenou cuketu. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájené černé olivy, kapary, sušená rajčata a máslo. Vše důkladně promícháme, prohřejeme a směs podle chuti, je-li třeba, osolíme.

V jiné pánvi na oleji zprudka opečeme lehce naklepané kotlety z obou stran dočervena. Pak maso rozložíme do připraveného pekáče a pokryjeme ho připravenou zeleninovou směsí. V předehřáté troubě pak vše zvolna pečeme do změknutí masa.

Samozřejmě kromě již zmíněného pečiva můžeme kotlety podávat třeba s libovolně připravenými bramborami.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřové kotlety po italsku recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vepřové kotlety po italsku.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřové kotlety italsku .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřové kotlety po italsku

Kde najít informace



×