Vepřové kotlety pečené v alobalu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Vepřové kotlety pečené v alobalu jsou šťavnaté a podáváme je třeba s hranolky. V grilovací sezóně maso místo doma v troubě můžeme připravit venku na grilu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 kotlety
  • 1 mrkev
  • 1 kořenová petržel
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • olivový olej


Způsob přípravy

Maso si připravíme den předem. Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem s rozetřeným česnekem. Uložíme je do chladna.

Druhý den si připravíme 4 kusy alobalu. Na každý kus alobalu položíme kotletu, na ní cibuli nakrájenou na kolečka a na kostičky nakrájenou mrkev a petržel. Pak maso se zeleninou pečlivě zabalíme.

Všechny čtyři balíčky položíme na plech nebo na rošt a v předehřáté troubě je pečeme půl hodiny. Po této době balíčky obrátíme a pečeme další půlhodinu.

Pak jeden balíček rozbalíme abychom zjistili jestli je maso propečené. Pokud ne, pečení trochu prodloužíme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřové kotlety pečené v alobalu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřové kotlety pečené alobalu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřové kotlety pečené v alobalu

Kde najít informace



×