Vepřová plec se žampionovou omáčkou recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Žádné velké starosti s vařením. Maso upečeme v troubě. A žampionová omáčka dodá vepřovému masu ten správný šmrnc.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • vepřová plec
  • žampiony
  • sůl
  • 1 ks smetana ke šlehání
  • černý pepř mletý
  • sušené oregano
  • červená uzená paprika
  • 1 balení šunka v pepři
  • 2 ks kuchyňská cibule


Způsob přípravy

Předehřejeme si troubu. V hrnci si na másle osmahneme cibuli a nakrájené žampiony. Přilijeme trochu vody a chvíli povaříme. Zalijeme smetanou a hotovou omáčku odstavíme z plotny.

Vepřovou plec si osolíme, opepříme, posypeme oreganem a uzenou paprikou. Koření rukama pěkně vmáčkneme do masa.

Maso zabalíme do plátků šunky v pepři. Vložíme do nádoby vhodné do trouby. Přilijeme žampionovou omáčku.

Přiklopíme a dáme péct do trouby. Hotové maso si nakrájíme na plátky a podáváme s rýží. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřová plec se žampionovou omáčkou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřová plec žampionovou omáčkou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřová plec se žampionovou omáčkou

Kde najít informace



×