Velikonoční polévka s uzeným masem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Velikonoční polévka s uzeným masem bude chutnat všem koledníkům až se vrátí s košíkem vajec domů.

Ingredience receptu

  • 60 ml smetany
  • 1 l uzeného vývaru
  • 300 g uzeného masa
  • 1 lžička nastrouhaného křenu
  • 4 vejce
  • hladká mouka
  • majoránka
  • mletý černý pepř
  • sůl


Způsob přípravy

Vývar přivedeme k varu, přidáme smetanu, ve které jsme rozšlehali lžíci hladké mouky a vaříme 10 minut.

Uzené maso nakrájíme na kostičky a vejce uvaříme natvrdo. Do zahuštěné polévky přidáme lžíci majoránky, nakrájené maso, podle potřeby ji osolíme a okořeníme pepřem.

Do talířů vložíme překrojené vejce, špetku křenu a zalijeme to horkou polévkou. Hned podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Velikonoční polévka s uzeným masem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu velikonoční polévka uzeným masem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Velikonoční polévka s uzeným masem


×