Vaječný salát s ředkvičkami recept
Alena B.
Svěží, ale přesto hutný salát. Nejlépe chutná na jaře a v létě, kdy jsou k dostání čerstvé ředkvičky. Podávat ho lze s čerstvým pečivem.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 8 vajec natvrdo
- 1 svazek ředkviček
- 2 jarní cibulky
- petrželka
- Na zálivku:
- 125 g bílého jogurtu
- 50 g majonézy
- 1 lžíce jemného kečupu
- 1 lžička sladké mleté papriky
- mletý černý pepř
- sůl
Způsob přípravy
Do mísy dáme nadrobno nakrájená vajíčka a na kolečka nakrájenou cibulku a ředkvičky na plátky.
Petrželku posekáme a přidáme do mísy.
V jiné misce smícháme jogurt, majonézu, kečup a směs dochutíme paprikou, solí a pepřem. Zálivku zlehka vmícháme do salátu.
Salát podáváme ideálně vychlazený, s čerstvým pečivem.
Další recepty na Vaječný salát s ředkvičkami.
Hledat podobné recepty na internetu jako Vaječný salát s ředkvičkami