Vaječný salát s ředkvičkami recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí4 porce

Svěží, ale přesto hutný salát. Nejlépe chutná na jaře a v létě, kdy jsou k dostání čerstvé ředkvičky. Podávat ho lze s čerstvým pečivem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 8 vajec natvrdo
  • 1 svazek ředkviček
  • 2 jarní cibulky
  • petrželka
  • Na zálivku:
  • 125 g bílého jogurtu
  • 50 g majonézy
  • 1 lžíce jemného kečupu
  • 1 lžička sladké mleté papriky
  • mletý černý pepř
  • sůl


Způsob přípravy

Do mísy dáme nadrobno nakrájená vajíčka a na kolečka nakrájenou cibulku a ředkvičky na plátky.

Petrželku posekáme a přidáme do mísy.

V jiné misce smícháme jogurt, majonézu, kečup a směs dochutíme paprikou, solí a pepřem. Zálivku zlehka vmícháme do salátu.

Salát podáváme ideálně vychlazený, s čerstvým pečivem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vaječný salát s ředkvičkami recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu vaječný salát ředkvičkami .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vaječný salát s ředkvičkami

Kde najít informace



×