Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření5 minPočet porcí4 porce

Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha je jemné lahodné maso, kterým můžeme naplnit třeba ciabattu. Nebo si vybereme nějakou přílohu podle naší chuti.
(celý recept)

Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha je jemné lahodné maso, kterým můžeme naplnit třeba ciabattu. Nebo si vybereme nějakou přílohu podle naší chuti. ...

Ingredience receptu

  • 800 g vepřové krkovice
  • 3 stroužky českého česneku
  • 1 bobkový list
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 2 listy šalvěje
  • 3 listy zeleného salátu
  • špetka mletého černého pepře
  • špetka mořské soli
  • olivový olej


Způsob přípravy

Z oleje, utřeného česneku, špetky pepře, špetky soli ušleháme marinádu. Přidáme ještě šalvěj, rozmarýn a bobkový list a naložíme do ní maso na 3 hodiny nejméně.

Troubu si předehřejeme na 160 stupňů a naložené maso pečeme zvolna asi 5 hodin. Ještě horké ho roztrháme vidličkou, vložíme do žemle, přidáme kousek zeleného salátu a hned podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu trhané vepřové maso podle pohlreicha .
Hledat podobné recepty na internetu jako Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha


×