Tmavá hovězí polévka recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření120 minPočet porcí4 porce

Další varianta jednoduché a snadné polévky z hovězího masa představuje tato tmavá hovězí polévka, kterou můžete vzít za základ ostatních polévkových kreací.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1/2 kg hovězího masa
  • 1/4 kg kostí
  • 1 1/2 litru vody
  • sůl
  • 1 cibule
  • několik zrnek pepře a nového koření 10 dkg kořenové zeleniny
  • 2 dkg tuku


Způsob přípravy

Maso a kosti omyjeme, zalijeme studenou vodou, osolíme, přidáme očištěnou cibuli, pepř a nové koření a pod pokličkou pomalu přivedeme do varu.

Vaříme, až je maso měkké. Kořenovou zeleninu očistíme, omyjeme a rozkrájenou dusíme na tuku. Polévku přecedíme, přidáme dušenou zeleninu a ještě chvíli vaříme.

Do hotové přecezené polévky zavaříme libovolnou zavářku. Polévku můžeme podávat i se zeleninou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Tmavá hovězí polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Tmavá hovězí polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu tmavá hovězí polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Tmavá hovězí polévka

Kde najít informace



×