Telecí játra s cibulkou recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Telecí játra s cibulkou jsou hotová opravdu za pár minut. Jako přílohu můžete zvolit hranolky, vařené nebo pečené brambory, dušenou rýži se zeleninou, bramborovou kaši apod.

Ingredience receptu

  • 1 střední bílá cibule
  • 700 g telecích jater
  • olivový olej
  • sůl
  • zelená petrželka na zdobení


Způsob přípravy

Na lžíci oleje osmažíme nastrouhanou cibuli do růžova. Mezitím si očistíme játra a nakrájíme je na plátky silné asi 1 cm.

Do druhé pánve nalijeme trochu oleje a na rozpáleném tuku zprudka smažíme plátky jater asi 2 minuty po každé straně.

Až před podáváním játra osolíme a každý plátek masa potřeme smaženou cibulkou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Telecí játra s cibulkou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu telecí játra cibulkou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Telecí játra s cibulkou


×