Sdílet:

Tatarák recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí1 porce

Kvalitní syrové hovězí smíchané s dalšími ingrediencemi a namazané na topince - tatarák! Tahle dobrota má v naší republice dokonce i své mistrovství a já se při přípravě tatarského bifteku inspirovala receptem, který byl vítězný v roce 2018.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 90 g hovězí svíčkové nebo odblaněné hovězí zadní kýty
  • 1 žloutek
  • 1 lžička nadrobno nasekané cibulky
  • ½ lžičky kečupu
  • 1 lžičky hořčice
  • ½ lžičky pažitky
  • ½ lžičky mleté papriky
  • špetka soli
  • 1 lžičky kapary
  • 1 lžička olivového oleje


Způsob přípravy

Cibulku pokrájíme najemno, kapary rozkrájíme na menší kousky, pažitku nasekáme na drobno a maso nameleme nebo naškrabeme nožem.

V misce smícháme všechny ingredience a dochutíme solí. Topinky opečeme na oleji na pánvi, potřeme česnekem a podáváme s tatarákem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Tatarák recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Tatarák.
Hledat podobné recepty na internetu jako Tatarák

Kde najít informace



×