Sulc recept
Do velkého hrnce si nasypeme bobkový list. Přidáme vepřové nožičky a koleno. Naplníme vodou. Vaříme do totálního změknutí. Potom si maso odebereme z hrnce.
(celý recept)
Ingredience receptu
- černý pepř – mletý
- 4 ks bobkový list
- sůl
- 1 ks koleno – vepřové
- 4 ks nožičky - vepřové
- 4 ks kuchyňská cibule
- ocet
Způsob přípravy
Kuchyňskou cibuli si pomocí ručního mixéru rozsekáme. Ponecháme na straně.
Na prkénku si pokrájíme maso. Osolíme a opepříme. Přimícháme cibuli a přendáme do nádoby. Dolijeme již hotovým masovým vývarem.
Zakápneme maličko octem. Vše zapracujeme do sebe a dáme odpočívat do chladna.
Hotový sulc si pokrájíme. Servírujeme Ideálně s pečivem. Dobrou chuť.