Sdílet:

Sulc recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření110 minPočet porcí6 porcí

Do velkého hrnce si nasypeme bobkový list. Přidáme vepřové nožičky a koleno. Naplníme vodou. Vaříme do totálního změknutí. Potom si maso odebereme z hrnce.

(celý recept)

Ingredience receptu

  • černý pepř – mletý
  • 4 ks bobkový list
  • sůl
  • 1 ks koleno – vepřové
  • 4 ks nožičky - vepřové
  • 4 ks kuchyňská cibule
  • ocet


Způsob přípravy

Kuchyňskou cibuli si pomocí ručního mixéru rozsekáme. Ponecháme na straně.

Na prkénku si pokrájíme maso. Osolíme a opepříme. Přimícháme cibuli a přendáme do nádoby. Dolijeme již hotovým masovým vývarem.

Zakápneme maličko octem. Vše zapracujeme do sebe a dáme odpočívat do chladna.

Hotový sulc si pokrájíme. Servírujeme Ideálně s pečivem. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Sulc recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Sulc.
Hledat podobné recepty na internetu jako Sulc

Kde najít informace



×