Smažené marinované tofu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Smažené marinované tofu je výbornou náhradou klasického řízku. A určitě nejen pro vegetariány. Můžete ho podávat s bramborovou kaší, nebo s brambory a oblíbeným dipem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • marináda:
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • 1 stroužek česneku
  • 360 g tofu
  • 2 vejce
  • 1 hrnek kukuřičné strouhanky
  • 1/2 hrnku hladké mouky
  • sůl
  • mletý pepř
  • olivový olej


Způsob přípravy

Tofu nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. V míse rozšleháme sojovou omáčku s olivovým olejem a utřeným česnekem. Každý plátek tofu potřeme touto marinádou z obou stran a necháme je 60 minut odležet.

V misce rozšleháme vejce se lžící vody, špetkou pepře a soli. Z tofu otřeme přebytečnou marinádu a plátky obalíme klasicky, v mouce, v rozšlehaných vejcích a ve strouhance.

Mezitím si na pánvi rozpálíme olej a obalené tofu na něm osmažíme z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Smažené marinované tofu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Smažené marinované tofu.
Nebo hledejte podobné podle části názvu smažené marinované tofu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Smažené marinované tofu


×